Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Bibi & Tina

Aantal per pagina:
20 100
De Bibi en Tina lijn wil het plezier uit de serie overbrengen naar de jonge paardenliefhebbers. Het bedrijf is sinds de jaren 90 al actief met hun eigen productie. Het merk wil mensen toegang bieden tot ruitersportproducten die kwalitatief goed zijn, maar ook betaalbaar. HKM wil graag dat haar producten het plezier in de paardensport verhoogt. Met deze kinderlijn willen zij kinderen extra plezier laten beleven in de paardensport. 

De jonge paardenliefhebbers willen paarden aankleden met de leukste en kleurrijkste accessoires aankleden. Wat is er dan beter dan Bibi en Tina artikelen. In deze collectie zitten producten voor de ruiter en voor het paard. De Bibi En Tina collectie is te omschrijven als vrolijk, kleurrijk, kwalitatief goed en heeft veel verschillende soorten producten. 

De Bibi en Tina rijkleding bestaat uit rijbroeken, rijjasjes en bodywarmers. Deze komen in vrolijke en felle kleuren die kinderen graag dragen. De kleding is goed met elkaar te machten en sluit goed aan. De kleding is verkrijgbaar tot en met maat 176. 

De paardencollectie van Bibi en Tina is erg divers. Er zijn zadeldekjes, bandages, halsters, dekens en oornetjes verkrijgbaar. Deze zijn bedrukt met het logo of vrolijke (paarden)figuurtjes die het plaatje helemaal compleet maken. Uiteraard is het makkelijk te matchen met de paardrijkleding. De paardenverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en maten. De maten lopen vanaf shetlander tot paard(full). Kortom, met de collectie van Bibi en Tina zullen kinderen met veel plezier hun paard verzorgen en rijden!