Outlet

Bevestigingsmaterialen

  1. Dario Derde Hand 290cm

    Dario Derde Hand 290cm

    18,99
    1

    Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
Bevestingsmaterialen bestel je online bij Agradi. Zo ook bijvoorbeeld schilderijhangers. Hierbij kun je kiezen voor een staal geperste, vermessingd ophangsysteem die bevestigd wordt met spijkers of schroeven. Ook voor zwaardere kunstwerken hebben wij een ophangsysteem die tot 7 kg belastbaar zijn.

Een van de bekendste bevestigingsmaterialen zijn de schroeven. Deze komen in verschillende vormen en maten. Bij Agradi hebben wij schroefogen, schroefhaken, spaanplaat schroeven en kozijnpluggen, maar ook de universele schroeven. Kies de juiste schroef bij het materiaal dat je gaat gebruiken. In de beschrijving staat beschreven voor welk materiaal die schroef geschikt is. 

Daarnaast hebben wij ook draadnagels als bevestigingsmateriaal. De draadnagels worden voornamelijk gebruikt om hout vast te spijkeren oftewel te nagelen. Deze kunnen met een hamer in het hout gedreven worden of met een spijkermachine of nagelpistool in het hout geschoten worden. Draadnagels zijn er in verschillende vormen en diktes.  De meest gebruikte daadnagels is een met een platgeruite kop. Wanneer de nagels zichtbaar blijven, kun je het beste kiezen voor nagels met een verloren kop. Deze vallen minder op, omdat de kop ook in het hout wordt geschoten. 

Voor elke situatie of project kun je geschikt bevestigingsmateriaal vinden bij Agradi. Onthoud dat er verschillende bevestigingsmaterialen zijn voor verschillende materialen en situaties.

Kortom, bij Agradi kun je terecht voor alle soorten gereedschap! Alles online in één webwinkel! En uiteraard zorgen wij altijd voor een scherpe prijs. Voor elke klus heeft Agradi het goedkoopste en het beste materiaal voor jou klaar staan! Ben je nog op zoek naar ander gereedschap, zoals schroevendraaiers, zagen, lijmen of touwen? Bekijk dan snel ons assortiment gereedschap! Omdat wij bij Agradi jou graag de laagste prijs willen bieden hebben wij een stickerkorting waarmee je voordeel hebt op vele artikelen in onze afdeling gereedschap.