Outlet

Betra Bezems en Vegers

  1. Betra Zaalveger Kokos 50cm
    Sale

    Betra Zaalveger Kokos 50cm

    5,75
    0
Aantal per pagina:
20 100
In het assortiment van Agradi vind je heel veel verschillende soorten schoonmaakproducten. Allemaal hebben ze als doel om viezigheid te verwijderen. Zo hebben wij diverse bezems waarmee jij de grond weer helemaal schoon veegt. Het voordeel van de bezems van Betra zijn dat ze allemaal gemaakt zijn voor een soort ruimte. Zo zijn er bijvoorbeeld zaalvegers, maar ook gemeentebezems. Doordat ze speciaal gemaakt zijn voor een ruimte, is er meer ruimte geweest om de juiste haren onder de bezem te zetten waardoor jij nog beter gebruik kan maken van de bezem. Naast dat wij een ruim aanbod hebben aan diverse producten, willen wij ook graag onze website zo toegankelijk mogelijk houden. Wanneer een website helemaal rommelig is, wordt het al een stuk minder prettig om artikelen te zoeken. Daarom dat wij al onze producten verdelen in categorieën. Hiermee voorkom je dat je onnodig lang moet zoeken voordat je je gewenste producten tegenkomt. De meeste artikelen van Betra kom je tegen bij onze kamervegers

Het merk Betra is een Nederlands merk dat opgericht is in 1985. Daarmee heeft het bedrijf al jarenlang ervaring op het gebied van produceren van schoonmaakartikelen. Voor het bedrijf is het niet alleen belangrijk om goede producten af te leveren, maar er zijn ook vele deskundige en ervaren mensen in dienst waardoor ze proberen het persoonlijk contact te houden. Betra heeft vele leveranciers verspreidt over de hele wereld. 

Kortom, bij ons kom je alleen de beste producten tegen. Wanneer jij iets moet schoonmaken omdat bijvoorbeeld de vloer vies, is dit geen probleem. Daarom koop je de beste artikelen van Betra voor de goedkoopste prijs bij Agradi. Daar komt bij dat vele producten nu ook nog eens meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen bovenop de lage prijs. Op onze Sale pagina kom je nog veel meer artikelen in de aanbieding tegen. Ook hebben wij sinds kort een Outletpagina. Hier vind je alle producten die binnenkort ons assortiment verlaten. Deze koop je nu ook met heel veel korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.