Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *

Nu €5,- EXTRA korting met code MOEDERDAG5! Actievoorwaarden >>

Nu €5,- EXTRA korting met code MOEDERDAG5! Actievoorwaarden >>

Betafence Tuinafrastering

Betafence is een merk dat je koopt in de webshop van Agradi. Dit bedrijf heeft zich vooral gespecialiseerd in omheiningen en toegangscontroles. Hierbij moet je denken aan producten zoals zeskantgaas of volieregaas. Bij ons vind je alle producten die je nodig hebt. Daarom koop je ze voordelig in de online winkel van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Outlet
  Betafence Beugel Antraciet 6st
  € 20,39 € 4,04 -80%

  Betafence Beugel Antraciet 6st

  (0)
 2. Outlet
  Betafence Afrasteringspaal Groen
  € 18,99 € 7,42 -61%

  Betafence Afrasteringspaal Groen

  (2)
Aantal per pagina:
24 96

Als je op onze website kijkt, heb je een ruim en divers aanbod aan verschillende soorten producten. Om voor jouw een goed en zorgvuldig overzicht te geven, hebben wij de artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën. De meeste producten van Betafence vind je in de categorieën Tuinafrastering en Touwen. Je komt dat producten tegen zoals puntdraad en tuingaas. Maar dit zijn zeker niet de enige producten die Agradi heeft van Betafence. Als je verder kijkt, vind je nog veel meer producten van dit merk.

Het merk Betafence bestaat al meer dan 130 jaar. Zij leveren daarom al meer dan 130 jaar de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn zij ook in het bezig van het ISO-9001 certificaat. Dit certificaat laat zien dat de producten van goede kwaliteit zijn. Betafence heeft zichzelf als doel gesteld om de klant altijd tevreden te houden, het op een efficiënte manier beheren van de processen en het blijven verbeteren van de producten. Ook krijgt het personeel elk jaar de firma prestatie-indicatoren voorgelegd. Hiermee wil het bedrijf bereiken dat het personeel altijd op de hoogte is van de doelstellingen die bereikt moeten worden. Het bedrijf heeft zich in meer dan 100 landen gevestigd en denkt ook mee aan het milieu. Daarmee is Betafence een heel modern bedrijf. 

In het assortiment kom je dus verschillende producten tegen. Een daarvan in het zeskantengaas. Dit gaas heeft zeshoeken. Dit gaas is ideaal als je je tuin wil beschermen tegen andere mensen of dieren, maar toch naar buiten wil blijven kijken. Door de zeshoeken kan je namelijk gewoon naar buiten blijven kijken, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een struik. 

Kortom, in de webshop van Agradi kom je de beste producten van Betafence tegen. Je vindt er verschillende producten voor de tuin. De meeste producten zijn bedoeld als afrastering. Bij ons vind je de beste producten voor de laagste prijs. Daar komt nog eens bij dat je hele mooie kortingen krijgt op de producten. Je koopt ze dus nog goedkoper dan dat je al gewend bent. Bovendien zijn er nog meer producten die je kan kopen met korting. Voor een overzicht van deze artikelen kijk je op de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.