Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Weatherbeeta SALE weekend! Tot 20% korting! Actievoorwaarden >>

Weatherbeeta SALE weekend! Tot 20% korting! Actievoorwaarden >>

Berthoud Rugspuiten en Sproeiers

Berthoud rugspuiten en sproeiers koop je bij Agradi. Het merk richt zich vooral op het produceren van handige artikelen die bestemd zijn voor in de tuin. Hierbij kan je denken aan slimme onkruidbestrijders, maar ook artikelen zoals een spuitkopset waar je je planten in de tuin weer kan voorzien van water. Daarom koop je al deze producten nu goedkoop bij Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

In ons assortiment kom je veel verschillende producten tegen waarmee jij je tuin weer helemaal kan oplappen. Onkruid verwijder je heel gemakkelijk en snel met de producten van Berthoud. Ook aan de plantjes is gedacht en daarom vind je ook verschillende soorten spuitkopsetten waarmee je zorgt dat je planten water krijgen. Je bevestigt ze gemakkelijk aan de tuinslang en het enige wat je dan nog moet doen is de kraan aan zetten. Daarna komt het water eruit en worden je plantjes voorzien van genoeg water om goed te groeien. Naast het ruime aanbod wat wij hebben, willen wij ook graag onze website zo toegankelijk mogelijk houden. Wij snappen dat jij niet uren wil zoeken op een website waar alles door elkaar staat. Daarom dat wij al onze producten netjes verdelen in categorieën. Hiermee bespaar jij een hoop tijd en vind je alles snel en gemakkelijk. De meeste artikelen van Berthoud kom je tegen bij onze drukspuiten

Het merk Berthoud is al een tijdje actief op de markt om producten uit te brengen die bestemd zijn voor de tuin. De producten worden al heel lang gebruikt door ervaren tuiniers en professionele tuiniers. Nu heb jij dus ook de mogelijkheid om deze artikelen te gebruiken. In 1998 kreeg het bedrijf het ISO9001 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat een bedrijf beschikt over kwaliteitsproducten. Jij weet dus zeker dat de producten van Berthoud van uitstekende kwaliteit zijn. 

Kortom, bij ons vind je de allerbeste producten van dit merk. Jouw tuin wordt weer helemaal mooi en je kan weer zorgeloos genieten van een groene tuin. Daarom koop je de producten van Berthoud hele goedkoop in de webshop van Agradi. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de aller laagste prijs. Op onze Sale pagina kom je nog veel meer producten in de aanbieding tegen. Ook hebben wij nog een pagina waar alle producten staan die over een korte tijd uit het assortiment gehaald worden. Op de Outletpagina koop je deze producten nu ook met korting. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.