Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wij blijven leveren! Meer dan 100.000 producten! Lees meer

Berker Contactdozen en Schakelaars

Berker is een merk die je zeer waarschijnlijk voorbij ziet komen in de webshop van Agradi. Het bedrijf specialiseert zich vooral op elektrische installatietechniek. Hierbij moet je dan bijvoorbeeld denken aan contactdozen. Daarom vind je deze producten in de webwinkel van Agradi. Bij ons vind je de beste producten die jij nodig hebt.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Berker M2 Opzetwip Serie/2Wissel Creme
    € 5,55 € 2,70 -51%

    Berker M2 Opzetwip Serie/2Wissel Creme

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

In ons assortiment vind je verschillende producten van het merk Berker. De meeste van deze producten kom je tegen in de categorieën contactdozen en schakelaars.  Met deze categorieen kan jij je artikelen heel gemakkelijk vinden. Het enige wat je hoeft te doen is naar deze pagina’s te gaan. De meeste producten zijn schakelaars. Deze gebruik je om het licht bijvoorbeeld aan en uit te zetten. Maar Berker heeft nog veel meer te bieden. 

Het merk Berker is onderdeel van het bedrijf Hager. Dit bedrijf bestaat al sinds 1955 en is een echt familiebedrijf. Vanaf het oprichten tot nu hebben zij het vertrouwen gewonnen van professionals in de elektrotechnische installatiebranche. Inmiddels heeft Hager 11650 mensen in dienst en heeft het klanten in maar liefst 129 landen verspreidt over de wereld. Zij vinden het belangrijk dat om innovatieve oplossingen te bieden die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Bovendien stimuleert Berker haar medewerkers kennis met elkaar te delen. Dit doen zij door lezingen en boekbesprekingen te organiseren. Deze gaan over verschillende onderwerpen waardoor het personeel op de hoogte blijft van de nieuwste technieken. 

In de online winkel koop je de beste artikelen van Agradi. Zo vind je een heleboel schakelaars waarmee je zeker je licht aan en uit kan zetten thuis. Er is namelijk niks zo vervelend dan dat je licht niet meer aan of uit wil gaan. Ook koop je bij ons een combi-schakelaar. Daarmee kan je een stekker in het stopcontact steken en tegelijk je licht aan of uit doen. Dat is heel makkelijk want je kan dan meerdere dingen tegelijk doen.

Bij ons vind je dus de beste producten van Berker. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in elektrische installatietechnieken. Daarom koop je verschillende schakelaars en contactdozen. De beste producten van Berker koop je daarom in de webshop van Agradi. Bij ons koop je ze voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele producten van Berker meedoen aan de stickeractie van Agradi. Hiermee krijg je heel veel korting op vele artikelen. Ook zijn er nog veel meer andere producten in de aanbieding. Deze artikelen vind je op de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.