Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 25% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Berdal

Berdal is een merk dat je zeer waarschijnlijk tegenkomt in de webshop van Agradi. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het maken van plastic en rubber producten. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld emmers. Daarom vind je deze artikelen in de webwinkel van Agradi. Bij ons heb je een ruime keuze aan goede kwalitatieve producten.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Berdal Gripline Kunststof kuip Zwart
  vanaf € 5,99

  Berdal Gripline Kunststof kuip Zwart

  (58)
 2. Berdal Bak Gripline Kunststof
  vanaf € 6,63

  Berdal Bak Gripline Kunststof

  (74)
 3. Agradi's keuze
  Berdal Gripline Emmer Kunststof
  vanaf € 1,42

  Berdal Gripline Emmer Kunststof

  (77)
 4. Berdal Gripline-X Lekbak Wit
  vanaf € 5,49 -21%

  Berdal Gripline-X Lekbak Wit

  (0)
 5. Berdal Gripline-X Lekbak Zwart
  vanaf € 5,49 -21%

  Berdal Gripline-X Lekbak Zwart

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

In ons assortiment vind je veel producten van Berdal. De meeste van deze artikelen vind je in de categorieën Emmers, Lassen en Kniebeschermers. Wij hebben deze categorieën speciaal voor jouw gemaakt zodat je meteen naar de juiste artikelen van Berdal kan gaan. De meeste producten zijn emmers die je voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken. Zo hebben wij een aanbod variërend van een metselbak tot gewone huisemmer. Ook voor jouw zit er zeker iets tussen. 

Berdal is een bedrijf dat erg gericht is op het maken van plastic en rubber. Zo maken zij onder andere emmers en kniebeschermers. Deze artikelen voldoen allemaal aan de REACH-vordering van de Europese Unie. Reach staat voor: Registratie, Evaluatie, Autorisatie en restrictie van Chemische stoffen. Het betekent dat bedrijven maar een bepaalde concentratie schadelijke stoffen uitstoten. Daarmee kan je stellen dat Berdal zich erg bewust is van het milieu. Ook proberen ze in een continu proces van innovatie voorsprong te creëren met vooruitstrevende productiemethodes, technieken en gebruik van gerecyclede kunststoffen.

In de webshop van ons vind je dus vele emmers. Emmers zijn handig als je je ramen moet lappen met sop, maar ook als je cement in een bak moet doen. Deze bakken zijn dan vaak veel groter zodat je er heel veel in kan doen. Het zou tenslotte zonde zijn als je bak of emmer straks te klein blijkt te zijn. Daarnaast hebben we ook emmers met een stuk minder inhoudt, maar wel heel handig zijn om te gebruiken bij huis-,tuin- en keukenklusjes. 

De producten van Berdal vind je dus in de webshop van Agradi. Je koopt hier producten zoals emmers, lassen en kniebeschermers. Maar we hebben nog meer producten van dit merk. Deze artikelen koop je voor de laagste prijs. Helemaal leuk voor jouw is onze stickeractie op vele producten van Berdal. Je krijgt nu ook nog eens korting op de artikelen waardoor ze nog goedkoper worden. En om het helemaal af te maken hebben we ook nog andere producten die meedoen aan de stickeractie. Welke dat zijn zie je bij de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agardi.