Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Berdal

Berdal heeft zich gespecialiseerd in het maken van producten van plastic en rubber. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld emmers of grote metselkuipen die gebruikt kunnen worden als drinkbak voor jouw paard. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Berdal Bak Gripline Durable Kunststof
Vanaf€ 7,99-30%

Berdal Bak Gripline Durable Kunststof

(120)
Sale
Berdal Gripline Durable Kunststof kuip Zwart
Vanaf€ 6,54

Berdal Gripline Durable Kunststof kuip Zwart

(156)
Agradi's keuze
Berdal Gripline Emmer Kunststof
Vanaf€ 1,98

Berdal Gripline Emmer Kunststof

(129)
Aantal per pagina:
24

In ons assortiment vind je veel producten van Berdal. De meeste van deze artikelen vind je in de categorieën Emmers en Kniebeschermers. De meeste producten zijn emmers die je voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken. Zo hebben wij een aanbod variërend van een metselbak tot gewone huisemmer. Ook voor jou zit er zeker iets tussen. 

Berdal is een bedrijf dat erg gericht is op het maken van plastic en rubber. Zo maken zij onder andere emmers en kniebeschermers. Deze artikelen voldoen allemaal aan de REACH-verordening van de Europese Unie. Reach staat voor: Registratie, Evaluatie, Autorisatie en restrictie van Chemische stoffen. Het betekent dat bedrijven maar een bepaalde concentratie schadelijke stoffen uitstoten. Berdal is dus erg milieubewust. Ook proberen ze in een continu proces van innovatie voorsprong te creëren met vooruitstrevende productiemethodes, technieken en gebruik van gerecyclede kunststoffen.

In de webshop van Agradi vind je dus vele emmers en metselkuipen van Berdal. Deze emmers en kuipen kan je natuurlijk voor van alles gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld een metselkuip met een inhoud van 40, 65 of 90 liter als waterbak voor op de wei van jouw paard.