• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Berdal

 1. Agradi's keuze
  vanaf € 1,89
  Berdal Gripline Emmer Kunststof
  (52)
 2. Agradi's keuze
  vanaf € 7,99
  Berdal Gripline Metselbak Kunststof
  (43)
 3. Sale
  € 9,99 € 7,99 -20%
  Berdal Speciekuip Zwart 600mm
  (9)
 4. Agradi's keuze
  € 7,99 € 5,99 -25%
  Berdal Gripline Kunststof kuip 45L
  (16)
 5. € 8,99 € 6,99 -22%
  Berdal Gripline Kunststof bak 45L
  (8)
 6. Agradi's keuze
  € 8,99 € 6,99 -22%
  Berdal Gripline Metselkuip 65L Kunststof
  (31)
Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment vind je veel producten van Berdal. De meeste van deze artikelen vind je in de categorieën Emmers, Lassen en Kniebeschermers. Wij hebben deze categorieën speciaal voor jouw gemaakt zodat je meteen naar de juiste artikelen van Berdal kan gaan. De meeste producten zijn emmers die je voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken. Zo hebben wij een aanbod variërend van een metselbak tot gewone huisemmer. Ook voor jouw zit er zeker iets tussen. 

Berdal is een bedrijf dat erg gericht is op het maken van plastic en rubber. Zo maken zij onder andere emmers en kniebeschermers. Deze artikelen voldoen allemaal aan de REACH-vordering van de Europese Unie. Reach staat voor: Registratie, Evaluatie, Autorisatie en restrictie van Chemische stoffen. Het betekent dat bedrijven maar een bepaalde concentratie schadelijke stoffen uitstoten. Daarmee kan je stellen dat Berdal zich erg bewust is van het milieu. Ook proberen ze in een continu proces van innovatie voorsprong te creëren met vooruitstrevende productiemethodes, technieken en gebruik van gerecyclede kunststoffen.

In de webshop van ons vind je dus vele emmers. Emmers zijn handig als je je ramen moet lappen met sop, maar ook als je cement in een bak moet doen. Deze bakken zijn dan vaak veel groter zodat je er heel veel in kan doen. Het zou tenslotte zonde zijn als je bak of emmer straks te klein blijkt te zijn. Daarnaast hebben we ook emmers met een stuk minder inhoudt, maar wel heel handig zijn om te gebruiken bij huis-,tuin- en keukenklusjes. 

De producten van Berdal vind je dus in de webshop van Agradi. Je koopt hier producten zoals emmers, lassen en kniebeschermers. Maar we hebben nog meer producten van dit merk. Deze artikelen koop je voor de laagste prijs. Helemaal leuk voor jouw is onze stickeractie op vele producten van Berdal. Je krijgt nu ook nog eens korting op de artikelen waardoor ze nog goedkoper worden. En om het helemaal af te maken hebben we ook nog andere producten die meedoen aan de stickeractie. Welke dat zijn zie je bij de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agardi.