Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Belpo Leather Care

Leer moet goed verzorgd worden. De leerverzorgingsmiddelen van Belpo Leather Care zijn van erg hoge kwaliteit. Deze producten kunnen gebruikt worden op bijvoorbeeld zadels, teugels, laarzen, meubilair, tassen en meer! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Outlet
Belpolon Zadelzeep met Spons
Vanaf€ 9,78-30%

Belpolon Zadelzeep met Spons

(0)
Outlet
Belpolon Zadelzeep Spray 2-in-1
Vanaf€ 8,39-30%

Belpolon Zadelzeep Spray 2-in-1

(0)
Aantal per pagina:
24

Belpo Leather Care vindt dat leer de beste verzorging verdiend. De producten zijn daarom gebaseerd op een oud en geheim familierecept met alleen natuurlijke ingrediënten, die over de tijd hun waard hebben bewezen.

De ingrediënten worden zorgvuldig uitgekozen en verwerkt in het leervet. De verpakkingen worden met de hand gevuld. Als het vet hard geworden is, wordt de deksel erop gedraaid en het label op de verpakking geplakt. Dit wordt bij Belpo allemaal met de hand gedaan. Hierdoor garanderen ze de kwaliteit van de producten.

Met de zadelzeep van Belpo kan je lederen producten goed schoonmaken. Je kan deze zadelzeep op het leer smeren met een spons en er is ook een spray variant die je er gemakkelijk op kan spuiten. Beide zadelzeep varianten voeden het leer goed.

Nadat het leer schoon is gemaakt kan je er ledervet op smeren om het leer te onderhouden. Dit houdt het leer soepel, beschermt het tegen water en scheuren, voedt het leder en verlengd de levensduur van het leder.

De producten van Belpo Leather Care zijn zeer geschikt voor de verzorging van alle soorten leer, zoals zadels, hoofdstellen, laarzen, meubels, kleding en veel meer. Bekijk snel het assortiment van Belpo Leather Care bij Agradi!