Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Bekina Boots Laarzen

Bekina vind je voordelig online in de webwinkel Agradi.nl, op Agradi is een webshop voor alle agrarische bedrijven en particulieren. Het merk Bekina verkoopt de perfecte laarzen die gebruikt kunnen worden op agrarische bedrijven of werkzaamheden waarvoor je laarzen nodig hebt. Natuurlijk verkopen wij bij Agradi ook vele andere merken. Wanneer je opzoek bent naar een ander merk dan Bekina kan je het beste kijken op onze Merkenpagina, op deze pagina vind je alle merken die wij bij Agradi aanbieden. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Bekina bestaat al sinds 1962 en is opgericht door de familie Vanderbeke uit Kluisbergen, een klein dorp in de Vlaamse Ardennen. Inmiddels is Bekina uitgegroeid tot een merk dat verkocht wordt over de hele wereld. De onderneming vindt duurzaamheid erg belangrijk en dit kenmerk is dan ook terug te vinden in de producten. Zij staan bekend om de laarzen, ook wel Bekina Boots genoemd. Deze laarzen staan voor een maximaal comfort gecombineerd met een doordacht design. Ook kun je verwachten van de laarzen dat ze van topkwaliteit gemaakt zijn en dat ze veilig zijn. Deze vijf kenmerken van de Bekina Boots staan ook wel bekend als de 5 star technology waar Bekina gebruik van maakt.

Bekina koop je voordelig online bij Agradi.nl! Bij Agradi verkopen wij een ruime selectie aan de beste producten. Wanneer je opzoek bent naar goede, kwaliteitsvolle en veilige laarzen, dan zijn de laarzen van Bekina een goede keuze! Met name de outdoorlaarzen zijn erg populair en worden dan ook veel verkocht op Agradi.nl. Ook vind je van Bekina Boots nog de Thermolaarzen op Agradi, hierdoor blijven jouw voeten altijd lekker warm, ook tijdens de koudere dagen. Wanneer je opzoek bent naar goede inlegzooltjes voor jouw rijlaarzen, zijn de inlegzooltjes van Bekina een goede oplossing, kies bijvoorbeeld voor de inlegzooltje met een goed voetbed.

Zoals je kunt lezen heeft het merk Bekina een uitgebreid assortiment bij Agradi. Tevens koop je de producten erg voordelig bij Agradi omdat je bij ons gebruik maakt van een stickerkorting, hiermee heb je voordeel op vele producten in onze webwinkel. Ook zijn er nog producten in de opruiming. Voor een goed overzicht van deze artikelen kijk je op de Sale pagina. Alle producten van Bekina koop je voordelig op Agradi.nl!