Nu gratis verzending
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu gratis verzending voor alle bestellingen t/m maandag 26 oktober!

Gratis verzending t/m 26 oktober!

Beaphar Anti Ongediertespray Knaagdier/vogel 150ml

 6
 • Nu gratis verzending bij alle bestellingen
 • 90 dagen bedenktijd *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.1
 • Meer dan 700.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Ter bestrijding van veerluis, bloedluis, muggen en andere insecten die overlast veroorzaken bij kanaries, parkieten, tropische vogels en duiven. Diergeneesmiddel voor kooi en volièrevogels en duiven ter bestrijding van ongedierte. Het middel bestrijdt, veerluis, bloedluis, muggen en andere insecten die overlast veroorzaken bij kanaries, parkieten, tropische vogels en duiven. Vooral in de broedtijd kunnen deze parasieten veel schade veroorzaken. Direct toepassen op de veren van de vogel in een voldoende geventileerde ruimte. Werkzame stof: permethrin 5g/l.

Specificaties

 • Artikelnummer: 5100528
 • Merk: Beaphar
 • Registratienummer: Diergeneesmiddel zonder registratieplicht

Vaak meebesteld

Bekijk ook andere Anti Parasiet

Reviews

Jouw mening telt

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Ramona uit Viersen op 22-2-2020

Ja, ik raad dit product aan

makkelijk te gebruiken

Ik heb het gekocht om mijn konijnen te voorkomen. En is heel gemakkelijk te gebruiken

Marieke uit Hagestein op 10-11-2018

Ja, ik raad dit product aan

effectief middel

effectief bij knaagdieren en goede prijs/kwaliteitverhouding

Sara uit Lokeren op 15-9-2016

Ja, ik raad dit product aan

Goed product

Voor mijn konijnen werkte het zeer goed en het is makkelijk te gebruiken.

R uit Roosendaal op 4-8-2015

Ja, ik raad dit product aan

Prima prodcut

Prima product om overlast van ongedierte bij vogels tegen te gaan

herman op 12-3-2015

Ja, ik raad dit product aan

handig te doseren,

Enzo op 6-8-2010

Ja, ik raad dit product aan

Vraag en Antwoord


D van der weide op 19-8-2016:

Ik vroeg me af hoe 'nat' de ratjes moeten zijn door de spray.. ik heb net twee keer op hun rug gespoten en één keer op hun buik en daarna ingewreven en een minuut later gekamd. Ik had alleen niet het idee dat het overal is gekomen en ze krabben nog steeds

3 keer sprayen zou voldoende moeten zijn voor een rat. De bedoeling is dat het product goed tegen de haarrichting wordt ingesprayd en daarna wordt ingewreven. Normaal gesproken is deze hoeveelheid voldoende om de vacht licht vochtig te maken, door het wrijven wordt de werkzame stof nog wat beter verspreid. Ik denk in dit geval dus dat u zeker voldoende heeft gedoseerd en adviseer om niet nog een keer extra te behandelen. Het ongedierte moet wel in aanraking komen met de werkzame stof en het ene ongedierte is wat taaier dan het andere, dus het is niet altijd zo dat direct na sprayen al het ongedierte weg is. Echter binnen 24 uur moet er wel duidelijk resultaat zichtbaar zijn en moet de druk van het ongedierte duidelijk afnemen. Aanvullend kan uw klant het verblijf en het speelgoed van de rat gedurende de periode waarin ongedierte wordt aangetroffen ook het beste 2 tot 3 keer per week reinigen. In de omgeving van het dier komen de eitjes van het ongedierte terecht die zich verder weer ontwikkelen. Om herbesmetting te voorkomen is het belangrijk veelvuldig te reinigen en ontsmetten. (ook andere plekken waar het dier vaak komt kunnen plekken zijn waar de besmetting aanwezig is, ook die plekken regelmatig reinigen, eventueel met een omgevingsspray). Mocht de besmetting na 2 weken nog niet over zijn kan de behandeling herhaald worden.
Brenda op 19-7-2016:

Kan ik dit ook gebruiken op kippen kuikens ( chabo / serama ?

Anti-Ongediertespray kan gebruikt worden voor siervogels vanaf 12 weken leeftijd. Dit product is een diergeneesmiddel vrijgesteld van registratie. Dit wil zeggen dat dit middel gebruikt mag worden voor niet bedrijfsmatig gehouden dieren waarvan het vlees of de eieren niet gebruikt worden. Het middel kan dus gebruikt worden op kippen, mits men niet de eieren of het vlees van deze dieren eet. Mocht u de dieren onverhoopt toch al hebben behandeld, adviseren wij om gedurende een week na het toedienen de eieren / vlees niet te consumeren.

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.


We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.