Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting op diverse merken!

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting!

Barn-i Knaagdierenvoer

Barn-I is een merk voor aanvullend dierenvoer en is verkrijgbaar in de webshop van Agradi. Het dierenvoer is speciaal bedoeld voor konijnen en knaagdieren. Deze leuke huisdieren hebben een dieet wat voornamelijk bestaat uit hooi. Hooi bevat vezels en is hiermee dus goed voor de spijsvertering van het dier. Om deze reden kun je hooi in principe onbeperkt geven aan je konijn of knaagdiertje. In de natuur hebben deze dieren echter een meer gevarieerd dieet dan enkel hooi, denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten kruiden. Barn-I speelt hier slim op in met hun bekende kruidenhooi voor konijnen en knaagdieren. Dit speciale hooi is verrijkt met kruiden die ook in de natuur te vinden zijn. Het merk Barn-I houdt specifiek rekening met de eigenschappen van de verschillende kruiden. Een voordeel van de toevoeging van kruiden aan het hooi, is dat het aantrekkelijker wordt voor je konijn of knaagdier en het nog extra meehelpt aan de spijsvertering.
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Barn-I Konijn Premium
    € 3,69 € 3,49 -5%

    Barn-I Konijn Premium

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Barn-I heeft verschillende soorten kruidenhooi zoals brandnetel of rozenbottel. Elk soort kruid heeft een andere eigenschap en het is dus slim om af en toe te wisselen van smaak van het kruidenhooi. Brandnetel is bijvoorbeeld rijk aan ijzer en vitamine C en rozenbottel is rijk aan verschillende vitaminen. Om je huisdier van een gevarieerd en lekker dieet te voorzien, kun je dus kiezen om af te wisselen qua smaak. Naast enkel hooi en kruidenhooi, heeft je huisdier ook ander soort voedsel nodig. In het assortiment van Barn-I vind je daarom ook speciaal premium voer. Dit zijn simpele brokjes zoals je ook in de dierenwinkel kan vinden, enkel verrijkt met voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid speciaal voor jouw konijn of knaagdier.

Het is belangrijk om je konijn of knaagdier elke dag van vers water te voorzien, hiervoor kun je een speciale waterbak gebruiken of een drinkflesje. Ook het voer moet je in een voerbak aan je huisdier geven, zodat het dier zijn voer gemakkelijk kan vinden. Voor een gevarieerd en vitaminerijk dieet voor je knaagdier of konijn is het voer en kruidenhooi van Barn-I een echte aanrader. Voor alle producten in de aanbieding/opruiming, kun je terecht op de Sale pagina van Agradi. Knaagdiervoer en konijnenvoer van het merk Barn-I koop je het goedkoopst bij Agradi.nl!