Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Nu €7,50 EXTRA korting met code AG75 | Geldig t/m 19 april. Actievoorwaarden>

Nu €7,50 EXTRA korting met code AG75 | Geldig t/m 19 april. Actievoorwaarden>

Bama Schoenverzorging en Zolen

Bama is een merk dat al tientallen jaren passie heeft voor voeten en schoenen. Ze richten zich op inlegzolen en schoenverzorging. Het merk is al bijna 100 jaar actief in deze branche. In 1914 legde de Bama-oprichter Curt Baumann in Dresden de basis voor dit internationaal bedrijf. Daar vormden ze met veel ambachtelijke vaardigheid de eerste inlegzool.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Bama Famoos Inlegzool Groen
    € 6,99 € 4,89 -30%

    Bama Famoos Inlegzool Groen

    (1)
Aantal per pagina:
24 96

Vandaag de dag hebben ze nog steeds hetzelfde doel voor ogen: mensen die van mooie schoenen houden, daar zoveel mogelijk van te laten genieten. Ze maken daar geen verschil in het soort schoen. In 2012 is het bedrijf gefuseerd met een Amerikaans bedrijf en dat leidde tot een nieuwe dimensie. Ze maakte namelijk niet alleen inlegzolen meer, maar de passie breidde zich uit. Naast de verscheidenheid aan comfortabele inlegzolen, biedt Bama ook hoogwaardige schoenverzorgingsproducten en accessoires aan. Ze werken verder aan het idee dat de schoenen niet alleen comfortabel moeten zitten, maar er ook goed uit moeten zien.

Tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten, stelt het merk zich steeds dezelfde vragen opnieuw af. Wat hebben de schoenen nodig? Wat wil de klant voor zijn/haar voeten? Het merk is innovatief en gaat mee met de nieuwste ontwikkeling op dit gebied. Het begon ooit met een kartonnen inlegzool, maar dat is niet meer te vergelijken met de huidige innovatieve en comfortabele inlegzool van Bama. Het merk werkt constant aan de verdere ontwikkelingen van materialen en technologieën. Ze willen veranderingen altijd een stap voor zijn, want de behoeften van klanten veranderd en iedereen heeft een andere behoefte. Daarom hebben ze een enorm aanbod aan inlegzolen en accessoires.

Ontdek het Bama-gevoel op verschillende manieren. De inlegzolen geven steun, ontlasten en geven grip. In alle schoenen, het hele jaar door. Het merk heeft verschillende soorten inlegzolen. Zo zijn er speciale inlegzolen die extra comfort moeten bieden, maar ook inlegzolen die extra frisheid of warmte geven in een schoen. Daarnaast breidt de collectie zich ook uit naar speciale zolen voor kinderen en sport. Inlegzolen van Bama maken van elk schoen de favoriete schoen.

Daarnaast bieden ze ook schoenverzorging aan. Als het gaat om wildleer, pumps of synthetische stoffen. Bama heeft voor elke schoen de juiste verzorging. Denk aan leervet of beschermde schoencrème.

Bama wil het voetgevoel comfortabeler maken, de schoenen meer laten glimmen en dat alles zo eenvoudig mogelijk, zodat de schoenverzorging snel en gemakkelijk in het dagelijks leven toegepast kan worden. Ze zijn bereid om de grenzen te verleggen, altijd gericht op de wensen van klanten, met een grote passie voor schoenen.