Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Avipoint Vogelpinnen

Avipoint vogelpinnen koop je voordelig online bij Agradi.nl! Avipoint is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige producten voor het verweren van vogels in alle soorten en maten. Het merk heeft een groot assortiment functionele en handige producten zodat bepaalde vogels worden geweerd. De vogelweerders van Avipoint zijn er in verschillende varianten. Om meer informatie over de Avipoint te weten te komen kan je nu verder lezen, bezoek ook eens onze website voor ons ruime assortiment waarmee ongewenste gasten worden verweerd. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Avipoint staat bekend om haar stevige en vooral handige vogelpinnen die een overlast aan vogels voorkomt. De vogelpinnen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn, afhankelijk van het vogelsoort  in verschillende lengtes verkrijgbaar zoals 30 centimeter. De Avipoint antivogelpinnen zijn verkrijgbaar om onder andere meeuwen, duiven en spreeuwen op afstand te houden. De pinnen hebben een straal van 1,4 millimeter. De avipoint vogelweerders zijn weersbestendig en duurzaam geproduceerd. Ook zijn de Avipoint vogelpinnen UV-lichtbestendig en erg robuust. Het uiteinde van de pinnen zijn stomp zodat letsel bij de vogels wordt voorkomen.

Het Avipoint naaldstrip vogelweringssysteem is te bevestigen op dakranden, dakgoten, schoorstenen en de gevel. Ook kunnen de vogelweringssystemen worden geplaatst op zonneschermen, luifels en reclameborden. De vogelpinnen zijn te bevestigen op bijna elke ondergrond zoals metaal, beton, hout en kunststof.

De anti vogelpinnen worden door verschillende bedrijven al in gebruik genomen en is daarom bewezen effectief. De vogelpennen worden per 15 stuks verkocht en in verschillende varianten. Door het polycarbonaat wat is gebruikt voor de vogelpennen van Avipoint gaan deze erg lang mee.

De producten van Avipoint worden bevestigd met speciale lijm. Hiervoor heeft Agradi de Avipoint Standaard en Extreem lijm. De Standaard lijm voor vogelpinnen is een professionele silliconenkit en is speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van de Avipoint Weringsstrips. Deze sterke lijm biedt uitstekende hechting op bijvoorbeeld baksteen en metaal. Verder is er ook de Avipoint extreem lijm voor vogelpinnen welke nog stermer is en verkrijgbaar is in het grijs. De lijmkits worden verkocht in verpakking en van 310 en 290 milliliter.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Avipoint  in ons assortiment welke zorgen voor een goede verwering tegen vogels.