Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

AST-Farma Supplementen

AST-Farma producten en supplementen koop je online bij webshop Agradi.nl. AST-Farma ontwikkelt en levert al ruim 20 jaar diergeneesmiddelen. Met een passie voor dieren zijn ze een bedrijf begonnen en zijn al jaren een betrouwbare partner voor dierenpraktijken. AST-Farma heeft diergeneesmiddelen voor huisdieren en verschillende soorten vee. Agradi heeft een ruim assortiment van AST-Farma online staan in de webshop. Wij helpen jou graag aan de beste geneesmiddelen voor je huisdier. Bekijk hieronder het assortiment van AST-Farma. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
AST-Farma Prepusol Hond 120ml
€ 11,99

AST-Farma Prepusol Hond 120ml

(11)
AST-Farma Dentisept Klevende Tandenpasta Hond/Kat 20gr
€ 20,99

AST-Farma Dentisept Klevende Tandenpasta Hond/Kat 20gr

(7)
AST-Farma Oorreiniger Hond/Kat 120ml
€ 13,99€ 12,99-7%

AST-Farma Oorreiniger Hond/Kat 120ml

(16)
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheidsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

AST-Farma is al 20 jaar een betrouwbare partner voor de diergezondheid. Het is een veterinair farmaceutisch bedrijf waarbij ze diergeneesmiddelen verkopen en registeren. Met een grote passie voor de gezondheid van dieren als drijfveer, staan ze al jaren garant voor kwaliteit en service. AST-Farma biedt goede producten aan die makkelijk in gebruik zijn. Het merk biedt ook al jaren zijn services en diensten aan voor dierenartsenpraktijken. Het assortiment van AST-Farma bestaat uit diergeneesmiddelen voor honden, katten, paarden, varkens en rund. Zowel huisdiereneigenaren als veehouders kunnen gebruiken maken van de kwaliteitsproducten van AST-Farma. De producten zijn met zorg ontwikkeld en zijn gemakkelijk in gebruik. Denk hierbij aan oor reiniger voor honden of katten of een poederspray voor verlichting van jeuk en huidirritaties bij paarden.

In het kort is AST-Farma al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in de levering en ontwikkeling van diergeneesmiddelen. Door de jarenlange ervaring kunnen ze kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. Alle producten van AST-Farma zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van AST-Farma meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.