Outlet

Artero Hondenverzorging

  1. Sale
    € 6,50 € 5,52 -15%
    Artero Matt Splitter Enkelvoudig Ontklitmesje
    (1)
Aantal per pagina:
20 100
Artero is een Spaans merk, het bedrijf is opgezet in 1909 en is dus al meer dan een eeuw actief in de huisdierensector. Het familiebedrijf wordt ondertussen geleidt door de vierde generatie. Zij hebben de stap genomen om hun producten ook in de Verenigde Staten te verkopen. Ondertussen is het een internationaal bedrijf wat producten distrubiteert aan 35 landen over de hele wereld en dus ook in Nederland via Agradi.nl.

Artero heeft producten voor alle hondentrimmers, maar ook voor andere huisdiereigenaren. Dat hoeven niet alleen honden te zijn. Er is bijvoorbeeld ook een nagelschaar speciaal voor katten. Binnen het assortiment van Artero vindt er een verscheidenheid plaats aan artikelen. Van kammen tot oogreinigers. Uit de producten blijkt heel goed waar het merk zich mee bezighoud: trimmen en hygiëne. Alles wat je daarvoor zoekt, zul je hier dan ook zeker vinden. Om de vacht van je hond te verzorgen zijn er verschillende kammen en scharen om de vacht uit te dunnen. Hierdoor voorkom je klitten. Ook is er een droogshampoo te vinden in het assortiment en zijn er conditioners in de vorm van een spray te verkrijgen. Deze voorkomen klitten en zorgen voor een mooie glanzende vacht. Voor de verzorging van de nagels zijn verschillende nagelschaartjes verkrijgbaar en daarnaast is er een speciale nagelvijl. Deze is uitgehold waardoor het makkelijk is om de nagels te vijlen om de nagel weer minder scherp en mooi glad te maken.

Dus wat je ook zoekt voor de vachtverzorging van je hond of de nagel verzorging van je hond of kat. Artero biedt een ruim assortiment waar je zeker vind wat je zoekt. Met de jarenlange ervaring van dit bedrijf weet je zeker dat je uitstekende producten in huis haalt. Het zijn immers producten die zowel geschikt zijn in een salon als voor particulier gebruik. En voor de beste prijs kijk je natuurlijk ben je bij Agradi natuurlijk aan het juiste adres!