• Klantenbeoordeling 9.0
 • 3 x winnaar Thuiswinkel Award

Anti-vries systemen

Bij Agradi hebben wij diverse antivries systemen en toebehoren in ons assortiment. Antivries systemen worden gebruikt om bevriezing van water of leidingen te
voorkomen. Wanneer je dieren in de winter buiten of op stal houdt is het van belang dat deze altijd toegang hebben tot vers drinkwater. Als het water bevroren is kunnen de dieren er niet bij en kunnen leidingen of drinkbakken kapot springen.  

Met de antivries systemen van Agradi heb je nooit meer last van bevroren drinkbakken of leidingen. Onze systemen zijn van de merken Agradi, Kerbl en Suevia. Binnen de systemen is de keuze aan producten zeer divers. Zo kun je denken aan verwarmde of geïsoleerde drinkbakken, transformatoren, complete antivries circuits, thermostaten, sokkels, thermokabels en vele andere producten. Al deze producten zorgen ervoor dat verschillende systemen vorstvrij blijven. Het is van belang om het complete systeem vorstvrij te kunnen houden. Wanneer je keuze bijvoorbeeld valt op een verwarmde drinkbak, is het verstandig om er voor te zorgen dat de leidingen niet kunnen bevriezen.  

De transformatoren binnen ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse wattages. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 100 watt, tot en met 400  watt. De thermokabels zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar vanaf 1 meter tot wel 37 meter lang. De sokkels, ook wel thermobuizen genoemd zijn verkrijgbaar in de hoogtes 40 cm tot en met 80 cm. Door al deze verschillende maten en afmetingen kun je voor jou systeem gegarandeerd de passende producten vinden.

Wanneer paarden of andere dieren in de winter buiten op de weide lopen, waar geen waterleidingen naar toe gaan, kun je kiezen voor een van de thermo quell drinkbakken van Kerbl. Deze drinkbakbaken zijn volledig geïsoleerd door de dubbele wand met foam vulling. De drinkschaal staat in verbinding met de onderliggende bak waardoor het water continue circuleert. De bak is eenvoudig te legen door middel van een dop en de bak vult zichzelf met grondwater. Dit is een van de meest arbeidsvriendelijke systemen waarbij je dieren buiten op de weide kunnen blijven lopen.

Er zijn ook losse producten in ons assortiment te vinden waarmee je gemakkelijk de leidingen en het drinkwater vorstvrij houdt. Bijvoorbeeld een thermostaat welke bevriezing voorkomt, isolatietape, vorstbewakers of warmtepompen.

Kortom alles wat je nodig hebt om de leidingen en het drinkwater vorstvrij te houden vind je bij Agradi!
 

 

 1. vanaf 23,99
    71

  Direct leverbaar

 2. 49,99 49,99
    0

  Direct leverbaar

 3. vanaf 54,99
    2

  Direct leverbaar

 4. 79,99 79,99
    3
 5. vanaf 79,99
    4
 6. vanaf 99,99
    1
 7. vanaf 19,05
    2
 8. 849,99 849,99
    0
 9. vanaf 79,99
    1
 10. 109,99 109,99
    1
 11. vanaf 159,46
    0