Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

ANKY Teugels

ANKY teugels koop je online bij Agradi. Het merk ANKY is opgericht door de wereldberoemde ruiter Anky van Grunsven. De artikelen voldoen dan ook aan de strenge eisen die zij stelt aan haar materialen om de beste prestatie neer te zetten. Alles van ANKY is dan ook ontworpen op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en wordt gemaakt met technisch hoogwaardige materialen. Het merk is dan ook een perfecte aanvulling op het assortiment van Agradi. Het comfort van het paard staat centraal bij ANKY, dat is een van de basis criteria voor betere prestaties. Dit begint al bij de basis, zoals de ANKY teugels. Ook kun je een kijkje nemen bij al onze teugels.
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

De teugels zijn naast de ruiterzit het belangrijkste contact met het paard, de teugels gaan immers naar het bit en beïnvloeden hiermee het paard. De keuze van de teugels is daar erg belangrijk. De teugels moeten prettig in de hand van de ruiter liggen en niet te zwaar zijn aan het bit om het paard niet te hinderen.

ANKY heeft teugels ontworpen van hoge kwaliteit leer met stops. Dit zijn blokjes gemaakt van leer die het zorgen dat de teugel niet tussen je pink en ringvinger door kan slippen. Deze stops zorgen ervoor dat de ANKY teugel niet door je vingers kan schuiven als het paard kracht zet tegen het bit, bijvoorbeeld als hij schrikt. Ze worden dan ook wel springteugels genoemd, omdat ze in deze discipline veel gebruikt worden.

De hoofdstellen van ANKY worden standaard geleverd met een bijpassende ANKY teugel met stops, van webband of met antislip binnenzijde. De losse teugels van ANKY zijn neutraal van ontwerp en kunnen daarom met alle ANKY hoofdstellen worden gebruikt.

Naast de teugels van ANKY vind je nog veel meer uit de collectie bij Agradi. Neem bijvoorbeeld de topkwaliteit dressuursingels van ANKY die doordacht ontworpen zijn op basis van de anatomie van het paard om deze zo min mogelijk te hinderen. Ook de bekende Anky dekjes in allerlei kleuren en patronen vind je bij ons. De ruiter kan natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Je vindt bij ons dan ook een groot assortiment ANKY rijbroeken, shirts en rijjasjes van ANKY. ANKY teugels bestel je gemakkelijk op Agradi.nl