Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

ANKY Peesbeschermers

ANKY peesbeschermers koop je bij webshop Agradi. ANKY peesbeschermers worden gebruikt om de pezen van het paard te beschermen tegen het aantikken van de eigen benen, maar ook tegen invloeden van buitenaf. Ze worden daarom ook veel gebruikt bij het springen. Ook tijdens de gewone trainingen of op buitenrit kan het verstandig zijn om de benen wat extra bescherming te bieden om blessures te voorkomen door bijvoorbeeld struikelen.

Geen producten gevonden.

De peesbeschermers van ANKY zijn ontwikkeld op basis van de laatste onderzoeken en gemaakt van technisch hoogwaardige materialen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de warmte van het onderbeen onder een peesbeschermer kan zorgen dat de pezen gevoeliger worden voor blessures. De ANKY peesbeschermers zijn gemaakt van drie lagen materiaal, een zacht, vochtafvoerend neopreen aan de binnenzijde en een laag synthetisch leer met perforaties aan de buitenzijde. Er tussenin zit een laag van aluminium vezels. De aluminium verzamelt de warmte en voert het af naar de buitenzijde waardoor de binnenzijde van de beschermer koel blijft. Door de perforaties in de buitenlaag kan warmte en vocht naar buiten afgevoerd worden.

Uiteraard zijn de ANKY peesbeschermers naast hun functie ook verkrijgbaar in verschillende, neutrale kleuren zodat je altijd een paar hebt dat goed past bij de outfit van je paard. Naast de peesbeschermers zijn er ook bijpassende ANKY springschoenen verkrijgbaar, zodat je een mooie set kan vormen.

Naast ANKY beenbescherming vind je nog veel meer bij Agradi, zoals de bekende ANKY zadeldekjes en ANKY halsters in veel verschillende kleuren. Voor de ruiter zijn er ook modieuze ANKY rijbroeken, vesten en shirts. Bestel hier gemakkelijk en voordelig peesbeschermers van ANKY bij Agradi.