Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

ANKY Leather Spray

ANKY leather spray koop je online bij webshop Agradi. ANKY staat binnen de ruitersport bekend om de hoogwaardige kwaliteit en technisch hoogstaande producten voor zowel ruiter als paard. Het merk kan dan ook niet ontbreken binnen de collectie van Agradi. Het zoeken naar innovaties voor ruiter en paard om beter te presteren begint al bij de basis. Zo heeft ANKY haar eigen leeronderhoudsmiddelen ontwikkeld.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Anky Leather Clean Spray 500ml
  € 9,95

  Anky Leather Clean Spray 500ml

  (4)
 2. Anky Leather Conditioner Spray 500ml
  € 15,95

  Anky Leather Conditioner Spray 500ml

  (3)
Aantal per pagina:
24 96

Het is belangrijk om je leren zadel en ANKY hoofdstel goed te onderhouden. Door ze regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden verminder je slijtage of uitdroging van het leer. ANKY heeft speciaal hier voor twee Leather Spray’s ontwikkeld. De ANKY Clean Spray en de Leather Conditioner Spray.

Tijdens het rijden komt het leder van je hoofdstel, zadel en singel in contact met je paard. De huid van je paard beweegt tijdens het rijden onder het leder, hierdoor wordt huidvet dat op de vacht ligt afgegeven aan je tuig. Te veel vet zorgt dat het leer niet meer kan ademen en daardoor broos wordt. Ook het zweet van je paard komt op en in het leer terecht. Zweet bevat een aantal zouten, waar door het vocht uit het leer getrokken wordt en dit uitdroogt en kan gaan scheuren.

De ANKY Leather Clean Spray wordt gebruikt om leer schoon te maken. Het verwijderd vuil en vet van het leer en is speciaal ontwikkeld om het leer niet uit te drogen. Doordat het verpakt is in een handige spuitflacon is het zeer geschikt om je hoofdstel en leren singel regelmatig schoon te kunnen maken.

De ANKY Leather Conditioner Spray is gemaakt van natuurlijke ingredienten en samengesteld om het leer in top conditie te houden. Door de Conditioner na het reinigen aan te brengen behoud het de natuurlijke glans en is beter beschermd tegen vuil en zweet van het paard.

Naast de Leather Sprays vind je nog veel meer producten van ANKY bij Agradi. Zo hebben we een grote selectie hoofdstellen en singels van de hoogste kwaliteit. Ook de lederen halsters van ANKY kun je bij ons bestellen. Naast artikelen voor het paard hebben we ook ANKY rijbroeken en ANKY shirts voor de ruiter. Zo bestel je gemakkelijk en voordelig alles dat je nodig hebt bij Agradi.