Outlet

Animal Prints Voerbakjes

  1. Animal Prints Voorraadpot Cavia 9cm

    Animal Prints Voorraadpot Cavia 9cm

    12,69
    1
Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment proberen wij jouw veel producten aan te bieden die passen rondom en dieren- en buitenleven. Bij ons vind je daarom veel artikelen die Animal Prints te bieden heeft. De voerbakjes verschillen in maat, van 12,5 centimeter tot 16 centimeter, om een verschil te maken tussen voerbakjes voor honden, katten en knaagdieren. Ook de voorraadpotten verschillen van 9 tot 11 centimeter.

Het merk Animal Prints komt van Tijssen, een grote en belangrijke speler op de markt. Zij hebben allerlei artikelen die goed zijn voor dieren, waaronder de Animal Prints voerbakjes en voorraadpotten. Omdat de afbeeldingen van verschillende diersoorten, zoals honden, katten, konijnen en cavia’s te verkrijgen zijn, kun je zelf kiezen wat je leuk en passen vind. 

Kortom, wij bij Agradi hebben een heel uitgebreid assortiment. Zo ook in de voerbakjes voor katten, honden en konijnen. Bij Agradi koop je de producten van Animal Prints voor een lage prijs. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen van dit merk meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de standaard lage prijzen, waardoor ze nog goedkoper voor jou worden. Ook hebben wij nog veel meer artikelen in de aanbieding. Om je een overzicht te geven van welke artikelen dit zijn, hebben wij een Sale pagina gemaakt. Daarnaast hebben wij ook nog een Outletpagina, waar producten met hoge kortingen uit het assortiment gaan. Alles wat je nodig hebt voor het buiten- en dierenleven, vind je bij Agradi.