Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Amigo Zweetdeken

Amigo zweetdekens koop je goedkoop bij Agradi! Amigo is een van de bekende lijnen van Horseware. In onze webshop zijn alle dekens van Amigo Horseware verkrijgbaar. Van winterdekens tot regendekens. Horseware heeft een oog voor kwaliteit en detail voor haar dekens. De zweetdekens van Amigo zijn daarom van hoge kwaliteit, maar voor een lage prijs bij Agradi.nl. Het Amigo zweetdeken is in onze webshop verkrijgbaar is verschillende kleuren en maten. Van grote paarden maten tot kleine maten voor de shetlanders, de Amigo by Horseware collectie heeft het.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Horseware heeft de Amigo zweetdekens collectie ontwikkeld voor je paard na een intensieve rit. Tijdens en na je intensieve rit of lange buitenrit zweet jij, maar je paard ook. Als ruiter draag je kleding die het zweet goed kan afvoeren. Daarom gebruik je na het rijden een zweetdeken voor je paard. Het Amigo zweetdeken zorgt ervoor dat je paard niet te snel afkoelt en daardoor stijve spieren krijgt. Een zweetdeken is zo ontwikkeld dat het het zweet van je paard opneemt en afvoert. Als het zweetdeken als het zweet heeft opgenomen, kun je er een ander deken opleggen. Laat je paard niet te lang met een nat zweetdeken opstaan, anders kan hij het alsnog koud krijgen, vooral in de winter. Om te voorkomen dat het zweetdeken gaat schuiven zitten er afneembare kruissingels en een staartkoord aan. Het Amigo zweetdeken is een veelzijdig deken, geschikt als zweet-, transport-, stal- en showdeken. Het past perfect bij de bijpassende Amigo accessoires.

De dekens van Amigo Horseware kunnen naar alle weersomstandigheden worden aangepast. De Amigo dekens staan bekend om de goede pasvorm. Hierdoor sluit het deken mooi aan bij je paard of pony. De Amigo dekens zijn makkelijk met elkaar te combineren. Zo kun je met de onderdekens van Amigo het aantal gram om je paard warm te houden uitbreiden. Een 100 gram winterdeken kun je omtoveren tot een 300 gram winterdeken door een onderdeken toe te voegen.

De gehele collectie van Amigo van Horseware is verkrijgbaar bij Agradi.nl. Naast de warme Amigo winterdekens en lichte zomerdekens heeft de Amigo collectie ook nog halsters en vliegenmaskers in haar assortiment zitten. Met een Amigo zweetdeken kun je het ultieme comfort bieden aan je paard na een inspannende rit!