Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Amigo Uitrijdeken

Amigo uitrijdekens koop je voordelig en snel bij Agradi.nl! Amigo is een van de bekende lijnen van Horseware. Het merk heeft vele verschillende soorten dekens voor jou paard. In onze webshop zijn alle dekens van Amigo verkrijgbaar. Een uitrijdeken wordt gebruikt bij kouder weer, om de spieren van je paard warm te houden. Amigo by Horseware heeft verschillende soorten uitrijdekens om jouw paard warm te houden tijdens trainingen. Deze uitrijdekens zijn van hoge kwaliteit en voorzien van mooie details. Ze zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. De Amigo Horseware collectie heeft voor ieder paard het geschikte uitrijdeken.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Train je veel tijdens de koude winterdagen of rij je ook wedstrijden tijdens de winter? Dan is een Amigo uitrijdeken onmisbaar. De Amigo dekens zijn voorzien van hoge kwaliteit, mooie details en sterke sluitingen. Een uitrijdeken gebruik je tijdens de koudere dagen om de spieren van je paard warm te houden. Als jij je paard tijdens de winter van stal haalt, dan zijn de spieren stijf en koud. Daarom kun je voor en na je training een uitrijdeken gebruiken om de spieren op te warmen en achteraf warm te houden. Hierdoor blijven de spieren warm en soepel en wordt je paard minder stijf.

Het Amigo uitrijdeken komt in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. De maten variëren van maat pony tot een grote maat paard. Het Amigo uitrijdeken komt in verschillende trendy kleuren voor, waardoor ruiters het Amigo uitrijdeken ook mee kunnen nemen op wedstijd. Daarnaast komt het Amigo uitrijdeken voor in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen tussen een uitrijdeken met voering, zonder voering of met waterdicht materiaal. Verder zijn er speciale modellen waarbij de benen van de ruiter vrij zijn, waardoor de hulp van jouw been wel doorkomt tijdens de training.

Heeft je paard veel gezweet tijdens de training of wedstrijd tijdens koudere dagen? Maak dan gebruik van een Amigo zweetdeken, die het zweet opneemt en afvoert. In de winter is het verstandig om het zweetdeken daarna te vervangen door een warm Amigo winterdeken, zodat je paard warm blijft. Voelt je paard nog koud aan? Dan zijn Amigo halsstukken een extra optie. Deze worden om de hals van je paard bevestigd en meer warmte bieden. Amigo heeft speciale halsstukken die gemakkelijk vast gemaakt kunnen worden aan de Amigo dekens.

De Amigo Horseware dekens kunnen naar alle weersomstandigheden worden aangepast. De Amigo dekens staan bekend om de goede pasvorm. Hierdoor sluit het deken mooi aan bij je paard of pony en zal het niet verschuiven of gaan schuren. De Amigo dekens zijn makkelijk met elkaar te combineren.

De gehele collectie van Amigo van Horseware is verkrijgbaar bij Agradi.nl. Zo hebben we een grote collectie aan onder andere winterdekens en onderdekens. Van 100 gram tot 400 gram om je paard tijdens koud weer warm te houden. Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even bij de Maattabel voor Paardendekens. Is het deken bij je paard te smal of heb je een paard met een brede hals? Dan kun je altijd nog een borstverbreder van Amigo aanschaffen. Deze vergroot het borststuk en past op alle dekens van Amigo. Met een Amigo uitrijdeken kun jij met een professionele look verschijnen op wedstrijden!