Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Amigo Staldeken

Amigo staldekens koop je goedkoop online bij Agradi! Amigo is onderdeel van de bekende lijnen van Horseware. Amigo heeft een grote diverse collectie aan paardendekens. In onze webshop zijn alle dekens van Amigo verkrijgbaar. Een Amigo staldeken houdt jouw paard warm op stal in elk seizoen. Binnen de Amigo collectie zijn er verschillende staldekens leverbaar, in bijvoorbeeld leuke kleuren of printjes. De maten variëren van grote paarden maten tot kleine maten voor bijvoorbeeld shetlanders.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Naast zomer- en winterdekens is er ook een grote collectie aan Amigo staldekens. Een staldeken is ontwikkeld om op stal te dragen en houdt je paard warm, schoon en stofvrij. Nu lijken staldekens veel op zomerdekens, maar er is een verschil. Een zomerdeken heeft geen tot weinig vulling. Deze zijn bedoeld om je paard tijdens koudere dagen of nachten in de zomer warm te houden. Een staldeken heeft verschillende soorten diktes. De Amigo staldekens komen met vulling van 0 tot 450 gram. Hoe lager de temperatuur, hoe dikker de vulling. De Amigo staldekens kunnen ook gemakkelijk gecombineerd worden met de Amigo onderdekens.

Een tip: was je staldeken voldoende. Een staldeken wordt vaak veel en lang gedragen op stal en kan daardoor erg vies worden. Paarden gaan vaak liggen, waardoor er mest of urine op de deken kan komen. Om irritatie en vieze plekken op de huid van je paard te voorkomen, is het een tip om regelmatig je staldeken te wassen. De Amigo dekens zijn van hoge kwaliteit en kunnen daarom regelmatig gewassen worden en blijft de inhoud van de deken goed verdeeld.

De Amigo staldekens zijn stevig en warm, maar niet waterdicht. Wil jij je paard drooghouden als deze in de wei staat? Kies dan voor een Amigo regendeken uit de collectie. Een regendeken kun je ook over je staldeken van Amigo gebruiken, om je paard extra warmte te bieden in de wei. Bij droog weer is een stevige en functioneel vliegendeken van Amigo ook zeker niet onmisbaar om je paard te beschermen tegen insecten.

De Horseware Amigo dekens kunnen naar alle weersomstandigheden worden aangepast. De Amigo dekens staan bekend om de goede pasvorm. Hierdoor sluit het deken mooi aan bij je paard of pony en zal het niet verschuiven of gaan schuren. De Amigo dekens zijn makkelijk met elkaar te combineren.

De gehele collectie van Amigo by Horseware is voordelig verkrijgbaar bij Agradi.nl. Zo hebben we een grote collectie aan zomerdekens, zweetdekens en uitrijdekens. Bekijk de gehele collectie Amigo Horseware deken op onze webshop.

Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even bij de Maattabel voor Paardendekens. Heb je een paard met een brede hals? Dan kun je altijd nog een borstverlenger van Amigo aanschaffen. Deze vergroot het borststuk en past op alle dekens van Amigo. Met een Amigo Horseware deken ben je verzekerd van een kwalitatief goed en stevig deken! De Amigo staldekens houden je paard warm en schoon op stal en daardoor kun jij met een gerust hart naar huis.