Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Amigo Regendekens

Amigo regendekens koop je goedkoop op Agradi.nl! Amigo is een van de bekende lijnen van Horseware. Amigo heeft vele verschillende soorten dekens voor jou paard. In onze webshop zijn alle dekens van Amigo verkrijgbaar. Als het weer tijd is voor het weide seizoen, staat je paard (vaker) buiten. Een regendeken beschermt je paard tegen regen en kou. De Amigo dekens zijn van hoge kwaliteit en voorzien van goede sluitingen en mooie details. Ze zijn leverbaar in verschillende maten, van shetlander tot grote paarden maten. De Horseware Amigo collectie biedt mooie regendekens van goede kwaliteit die je paard of pony voor 100% droog houden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Amigo Hero Ripstop 50g Fleece Fig
    € 98,95 € 89,06 -10%

    Amigo Hero Ripstop 50g Fleece Fig

    (26)
Aantal per pagina:
24 96

Binnen Amigo zijn twee lijnen regendekens verkrijgbaar. Dit zijn de Hero en Bravo. De Amigo Hero Turnouts zijn gemaakt van een sterk waterdicht en ademend 600D polyester met naden van polyester dat zorgt voor een verbeterde glans. Deze dekens zijn gevuld met vezelvulling. De Amigo Hero serie is de voordeligste lijn van outdoordekens van Horseware.

De Amigo Bravo Turnouts zijn van 1200D polyester gemaakt met dezelfde eigenschappen als de Hero, sterk waterdicht en ademend. Alle Bravo Turnouts hebben naden van polyester die de glans versterkt en vezelvulling. Deze dekens hebben altijd een voorbeenboog voor een betere pasvorm.

Het Amigo regendeken beschermt je paard tegen de regen als hij in de wei staat. Regen kan vaak bij de halsopening toch onder het deken terechtkomen als deze niet perfect aansluit. Daarom kun je binnen de collectie van Amigo regendekens kiezen voor een regendeken met hals. Op deze manier is je paard volledig beschermt tegen de regen. Binnen de Amigo regendekens zijn er aantal dekens voorzien van een halsstuk of is er een mogelijkheid om er een halsstuk aan te bevestigen. Let op, niet op alle deken zitten bevestigingsstukken voor halsstukken. Er zijn speciale Amigo halsstukken die gemakkelijk vast gemaakt kunnen worden aan de Amigo dekens.

Ook kun je bij sommige Amigo regendekens een onderdeken bevestigen. Door een Amigo onderdeken te bevestigen kun je je paard extra warmte bieden als hij buiten staat. Amigo heeft verschillende soorten onderdekens in haar collectie die gemakkelijk te bevestigen zijn.

De Horseware Amigo dekens kunnen naar alle weersomstandigheden worden aangepast. De Amigo dekens staan bekend om de goede pasvorm. Hierdoor sluit het deken mooi aan bij je paard of pony en zal het niet verschuiven of gaan schuren. De Amigo dekens zijn makkelijk met elkaar te combineren.

De gehele collectie van Amigo by Horseware is verkrijgbaar bij Agradi.nl. Zo hebben we een grote collectie aan zweetdekens en zomerdekens, makkelijk voor in de lente en zomer. Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even bij de Maattabel voor Paardendekens. Heb je een paard met een brede hals? Dan kun je altijd nog een borstverbreder van Amigo aanschaffen. Deze vergroot het borststuk en past op alle dekens van Amigo. Kortom, met een Amigo regendeken staat je paard goed beschermd in de wei tegen verschillende weersomstandigheden!