Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

NU tot 30% korting op wintercollecties 2021! >>

Amigo Borstverlenger

Amigo borstverlengers koop je voordeling en online bij Agradi! Amigo is een van de bekende lijnen van Horseware. Amigo Horseware heeft diverse soorten dekens en accessoires voor jou paard. In onze webshop zijn alle accessoires van Amigo verkrijgbaar, zoals halsstukken en borstverlengers. Het Amigo borstverlengstuk is makkelijk te bevestigen op alle soorten Amigo dekens. In deze categorie staan de borstverbreders die specifiek zijn gemaakt om de Amigo dekens ruimer te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Amigo Horseware collectie heeft een ruime collectie aan paardendekens, met het borstverlengstuk past elk deken perfect op jouw paard.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Amigo Borstverlenger Zwart
    € 17,95 € 16,16 -10%

    Amigo Borstverlenger Zwart

    (42)
Aantal per pagina:
24 96

De Amigo dekens komen in verschillende soorten en maten. Het kan zijn dat het deken te smal of te klein is. Dit probleem doet zich voornamelijk voor bij brede en barokke paarden. Hierdoor kan het deken te strak bij de borst van het paard zitten en ontstaan er makkelijk schuurplekken. Hierdoor heeft Amigo speciale borstverbreders ontwikkeld. Dit zijn een soort borstverlengstukken die het deken ruimer bij de borst maken. Het gebruik is simpel. Je plaatst de borstverbreder tussen de normale borstsluitingen van de deken. Dit tussenstukje maakt het deken ruimer aan de voorkant en kan je paard zich makkelijker bewegen met het deken om.

Zoek je een andere borstverbreder? Bij Agradi hebben we meer borstverbreder van andere merken. Kijk bij de borstverbreders in onze Ruitershop.

De gehele collectie van Amigo van Horseware is verkrijgbaar bij Agradi.nl. In onze webshop hebben ze naast de borstverbreders een ruime collectie aan paardendekens en andere accessoires. Naast de warme Amigo winterdekens en lichte zomerdekens heeft de Amigo collectie ook nog halsters en vliegenmaskers in haar assortiment zitten. Mocht je de dekenmaat van je paard of pony niet weten? Kijk dan even op de pagina Maattabel Paardendekens.

Horseware heeft een oog voor kwaliteit en detail voor haar dekens en zo ook bij Amigo. De Horseware Amigo dekens kunnen naar alle weersomstandigheden worden aangepast. De Amigo dekens staan bekend om de goede pasvorm. Hierdoor sluit het deken mooi aan bij je paard of pony en zal het niet verschuiven of gaan schuren. De Amigo dekens zijn makkelijk met elkaar te combineren.

In onze webshop shop je een Amigo borstverbreder voor een voordelige prijs. De borstverbreders zijn gemakkelijk te bevestigen op de dekens en gaat het schuren tegen. Hierdoor kan je paard of pony optimaal genieten van de Amigo dekens!