• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Altrad Fort Kruiwagens

 1. Sale
  € 42,99 € 38,69 -10%
  Altrad fort Kruiwagenwiel Geel Zwart
  (2)
 2. € 24,99 € 21,99 -12%
  Altrad Fort Opzetrand Groen
  (2)
 3. Outlet
  € 59,99 € 43,69 -27%
  Altrad Fort Flex Pro kruiwagenwiel zwart/geel 13cm
  (7)
 4. Sale
  € 32,26 € 29,03 -10%
  Altrad Fort Kruiwagenwiel Groen 13cm
  (12)
Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment kom je de meeste producten van Altrad Fort tegen in de categorieën Gereedschap en Stal en Erf. Omdat zij zich erg richten op het maken en produceren van kruiwagen vindt je de meeste producten dan ook terug in onze Kruiwagens. Hier vind je allerlei artikelen die handig zijn om te gebruiken als je een kruiwagen hebt. 

Het merk Altrad Fort heeft al heel veel ervaring met het ontwikkelen en verkopen van kruiwagens. Zo zijn zij al sinds 1950 bezig met het opdoen van internationale ervaringen. De belangrijkste aandachtspunten zijn dan ook het bieden van de hoogste gebruiks- en kwaliteitsvriendelijkheid en de producten moeten voldoen aan de gestelde gezondsheids- en veiligheidsvoorschriften. Altrad Fort ontwikkelt, produceert en verkoopt haar artikelen gewoon in de eigen vestigingsplaats Tiel. Het hoeft dus niet helemaal vanuit het buitenland geïmporteerd te worden. Je hebt je producten binnen een mum van tijd thuis. 

In de online winkel van Agradi kom je dus verschillende kruiwagenartikelen tegen van het merk Altrad Fort. Een van de artikelen die je tegenkomt is bijvoorbeeld een kruiwagenwiel. Wij hebben verschillende soorten wielen waardoor jij de beste wielen onder je kruiwagen krijgt. De ene band is dikker dan de andere en ook hebben wij wielen in verschillende kleuren. Hiermee heb jij gewoon de keus wat voor soort wiel je mee naar huis wil nemen. En ook nog eens wetende dat je met dit merk veel kwaliteit in huis haalt. 

Dus bij ons vind je de beste producten van het merk Altrad Fort. Zij richten zich vooral op kleine bouwmachines, kruiwagens en gereedschap. In onze webshop heb je een aanbod aan de beste producten van dit merk. Bij ons weet je zeker dat je een goede aankoop doet die voldoet aan al je wensen. Bovendien zijn de meeste producten nog goedkoper nu. Dit komt omdat de meeste artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nu hele mooie kortingen op vele producten van Altrad Fort. Echter hebben wij nog veel meer producten die meedoen aan de stickeractie. Voor een goed overzicht van deze artikelen kijk je op de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.