Outlet

Allflex Oormerken

 1. Oormerk Alflex schrijfstift 1 st

  Oormerk Alflex schrijfstift 1 st

  10,16
  4
 2. Allflex Perforatiepen

  Allflex Perforatiepen

  4,58
  0
 3. Oormerk Alflex tang 1 st

  Oormerk Alflex tang 1 st

  47,51
  0
 4. Allflex Oormerk Junior Wit

  Allflex Oormerk Junior Wit

  22,94
  0
 5. Allflex Oormerk Junior Groen

  Allflex Oormerk Junior Groen

  22,94
  0
 6. Allflex Oormerk Junior Blauw

  Allflex Oormerk Junior Blauw

  22,94
  0
Aantal per pagina:
20 100

Bij Agradi hebben we een eigen dierendrogist en daarin vind je alle gezondheidsproducten of geneesmiddelen die je nodig hebt voor jezelf of je dieren. In de drogisterij van Agradi kun je alles vinden voor honden, katten, knaagdieren, mensen, paarden, pluimvee, rundvee, schapen, varkens, veterinaire instrumenten, vogels en wondverzorging.

Allflex is ruim 50 jaar een begrip in de dierenwereld. Zij zijn namelijk het merk voor het leveren van identificatiemiddelen voor dieren. Allflex levert sinds 1996 oormerken in Nederland. Ze zijn trots om deze toonaangevende product van identificatiesystemen voor dieren te mogen vertegenwoordigen in Nederland.

Over de hele wereld worden de Allflex oormerken gebruikt in de veehouderijen. In Europese landen met een officieel I&R-systeem, is Allflex het meest gebruikte oormerk. Afflex levert oormerken voor runderen, schapen, geiten en varkens. Allflex levert verschillende identificatie producten, zoals tangen, stiften, visuele en elektronische runderoormerken, DNA runderoormerken, BVD runderoormerken, elektronische transponders en mannelijke tegendelen en gebruikersmerken voor varkens.

In het kort is Allflex een betrouwbare leverancier in oormerken voor verschillende soorten vee. Ze maken gebruik van visuele en elektronische oormerken. Over de hele wereld zijn de oormerken in gebruikt, met zeer positieve reviews. Alle producten van Allflex zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij nog andere soorten vee markeringen in onze webshop. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Allflex meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan.