Akton

Akton is een merk wat zich specialiseert is in back pads voor paarden. Deze pads bieden extra bescherming voor je paard tijdens het rijden. De Akton back pad was oorspronkelijk ontworpen voor de medische markt om te helpen bij het voorkomen en genezen van doorligwonden. Het materiaal lijkt op een soort gel (vast viscoelastisch polymeer) dat bescherming biedt voor je paard. Het materiaal lekt of verplaatst zich niet. Het wordt al meer dan 40 jaar wereldwijd succesvol in de medische wereld gebruikt en wordt nu ook buiten de medische wereld gebruikt om paarden bescherming te bieden tijdens het rijden.  

Akton heeft zich als merk ontwikkeld dat de bewegelijkheid van de paarden tegemoet wil komen. Een zadel kan al snel drukpunten of beschadigingen aan de rug aanbrengen. Met de speciale Akton back pads willen ze dit verhelpen. Het biedt een maximum aan comfort voor de rug van je paard. Het verlicht de druk en schokabsorptie tijdens het rijden. 

De back pad is een beschermende laag voor op de huid van je paard. Dit gebruik je onder de sjabrak van het zadel. Ze komen in verschillende vormen en maten. Ze zijn ontworpen voor spring- en dressuurzadels en westernzadels. 

Kortom, Akton wil paarden het meeste comfort bieden die ze maar kunnen hebben tijdens het rijden. Het merk is vooruitstreven in het ontwikkelen van de beste bescherming voor paarden. Met de Akton back pads kun je extra bescherming bieden om druk- en pijnpunten tijdens het rijden te voorkomen. 

  1. 139,95 97,96
      0

    Op voorraad Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden