Outlet

Ako Electrische Afrastering

 1. AKO Afrasterapparaat N4800 BG
  Nieuw

  AKO Afrasterapparaat N4800 BG

  171,98
  0
 2. AKO Lint TopLine Plus Met Afrasterhulp
  Nieuw

  AKO Lint TopLine Plus Met Afrasterhulp

  29,96
  0
 3. AKO Lint TopLine Ultra Gevlochten 5,5mm 6x0,30mm TriCond
  Nieuw

  AKO Lint TopLine Ultra Gevlochten 5,5mm 6x0,30mm TriCond

  52,91
  0
 4. AKO Hoekoplossing Lint
  Nieuw

  AKO Hoekoplossing Lint

  13,22
  0
 5. AKO Hoekoplossing Lint
  Nieuw

  AKO Hoekoplossing Lint

  13,22
  0
 6. AKO Hoekoplossing Koord
  Nieuw

  AKO Hoekoplossing Koord

  13,22
  0
 7. AKO Hoekoplossing Koord
  Nieuw

  AKO Hoekoplossing Koord

  13,22
  0
 8. AKO Haspel Premium
  Nieuw

  AKO Haspel Premium

  61,73
  0
 9. AKO Draad TopLine Ultra Gevlochten 6x0,30mm TriCond
  Nieuw

  AKO Draad TopLine Ultra Gevlochten 6x0,30mm TriCond

  29,96
  0
 10. AKO Afrasterapparaat PowerProfi N5000 BG
  Nieuw

  AKO Afrasterapparaat PowerProfi N5000 BG

  219,59
  0
 11. Ako Aardingskabel 1,6mm Dubbel Geisoleerd
  Nieuw

  Ako Aardingskabel 1,6mm Dubbel Geisoleerd

  8,81
  0
Aantal per pagina:
20 100

Ako biedt een ruim assortiment voor de weide en paddock van uw dieren. Alle innovatieve afrasterapparaten worden op eigen terrein in de vestigingsplaats Wangen im Algäu geproduceerd.

AKO voert hoge proces- en kwaliteitscontroles uit om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen leveren. De meest actuele techniek wordt gecombineerd met veiligheidsmaatregeldingen om de veiligheid van uw dier te kunnen waarborgen.

Ook garantie en reparatie heeft het bedrijf Ako hoog in het vaandel staan. Op alle producten wordt minimaal 3 jaar garantie gegeven op productfouten, op de artikelen uit het topsegment zelfs tot 5 jaar! Mocht uw artikel een defect hebben wat niet onder de garantie valt dan zal Ako nog steeds uw apparaat willen repareren. Zij bekijken waar het defect zit, geven vervolgens aan wat de kosten zullen zijn om het defect te repareren en geven u vervolgens de vrije keuze om het apparaat al dan niet te repareren.

Ako biedt vele materialen aan om een veilige omheining voor uw vee, paarden of andere (huis)dieren te maken. U kan hierbij denk aan koeien, paarden, ezels, geiten, schapen en kippen maar ook voor uw hond of kat heeft AKO geschikte materialen voor uw afrastering. Toepassingen waar u misschien wat minder snel aan zou denken is het buiten houden van wilde dieren zoals zwijnen of herten. Ook dierentuinen gebruiken graag de afrastering van Ako.

Ako levert schrikdraadapparaten die te koop zijn als een netstroom-apparaat, een batterij-apaaraat, of een accu-apparaat. In sommige gevallen is een apparaat met 2 verschillende energiebronnen inzetbaar. Om deze apparaten te kunnen gebruiken zijn er verschillende accu’s en batterijen van eigen merk te verkrijgen.

Weidepalen zijn ook in het assortiment opgenomen. Hierbij kan u denken aan traditionele houten palen, duro palen van gerecycled kunststof en prikpalen in verschillende materialen, kleuren en hoogtes.

Een ander belangrijk punt is het geleidemateriaal. Hiervoor kan u schriklint gebruiken, schikkoord en schrikdraad. Ook deze zijn te verkrijgen in verschillende diktes, materialen kleuren en kwaliteiten. Wanneer u een opvallende kleur wenst zodat u dier de afrastering goed kan zien zijn er witte materialen, wilt u een kleur die mooi in het landschap wegvalt dan zou u voor bruin lint kunnen kiezen. Voor dieren die wat moeilijker achter enkele schrikdraden te houden zijn zijn er oplossingen als een schapennet, pluimveenet en een konijnennet. Ook deze zijn in verschillende hoogtes en lengtes verkrijgbaar.

Verder biedt Ako allerhande bevestigingsmateriaal en aardingsmateriaal zoals een aardpen, isolatoren, grondkabel, aansluitkabel, lintverbinders, draadverbinders, koordverbinders, poortgrepen, poortgreepanker, haspel, bliksembeveiliging.

Om tenslotte te controleren of uw afrastering van de juiste spanning is voorzien kan u gebruik maken van een afrastertester.