Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Agradi Eerst denken, dan Redden* – Kwakernaat

 1
 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen gratis retour *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 850.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Kennis delen

Harko vindt het belangrijk om zijn jarenlange ervaring op het gebied van het redden van paarden te delen. Niet alleen met de paardenwereld, maar ook met hulpverleners. Gemotiveerd door Harko’s passie voor het onderwerp, hielp hippisch journaliste Marlien Smit hem bij het realiseren van het boek, dat de passende titel ‘Eerst denken, dan redden!’ meekreeg.

‘Eerst denken, dan redden!’ is een allesomvattende titel. Iedere noodsituatie is anders en vraagt om rust en een weloverwogen aanpak ter plekke. “Je moet bij een redding leren denken vanuit het paard en je eigen menselijke emoties parkeren, hoe moeilijk dat ook is bij een incident”, aldus Harko.

Eigen veiligheid voorop

Het boek, dat 134 foto’s bevat, geeft belangrijke informatie over de stapsgewijze aanpak om het paard uit zijn noodsituatie te bevrijden. Hierbij is er uiteraard veel aandacht voor de eigen veiligheid van hulpverleners en omstanders. Harko legt uit waarom: “Een paard is een vluchtdier en zal altijd proberen weg te komen van de plek des onheils, daarbij zal hij geen rekening houden met de mensen die tussen hem en zijn vrijheid instaan. Hij zal daarbij geen mogelijkheid onbenut laten.”

Tevens wordt aandacht besteed aan de - meestal eenvoudige - hulpmiddelen die nodig kunnen zijn bij een redding en die iedere paardeneigenaar voor het grijpen zou moeten hebben. Het boek bevat vele tips over het voorkomen van incidenten en gaat ook in op de voorbereiding van paarden- of staleigenaren op noodsituaties.

De 22 praktijkvoorbeelden, in zowel woord als beeld, maken het boek niet alleen leerzaam maar ook spannend om te lezen. Het zal waarschijnlijk iedere paardenliefhebber, die dacht alles al te weten, aan het denken zetten!

Specificaties

 • Artikelnummer: 44627358
 • Merk: Agradi

Vaak meebesteld

Bekijk ook andere Algemene Paardenboeken en Trainingsboeken Paard

Reviews

Jouw mening telt

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

M uit Aalsmeer op 22-10-2019

Ja, ik raad dit product aan

zeer nuttig boek

Dit boek zou echt iedere paardenliefhebber uit zun hoofd moeten kennen. Zoveel tips voor als je paard in de problemen raakt!

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.