• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Pre Black Friday SALE: Tot 20% op bijna alles! | Voorraad SALE 30% korting: Outdoorlaarzen en zadeldekjes!

Pre Black Friday tot 20 % | Voorraad SALE 30% korting!

Afrastersets

 1. € 175,00 € 159,00 -9%
  Ako Hobbyset Hond/kat B40
  (1)
 2. € 379,00 € 359,00 -5%
  Ako Afrasterapparaat Savanne 3000 Starterset
  (0)
 3. Sale
  Patura Paardrijderset
  € 304,90 € 275,18 -10%
  Patura Paardrijderset
  (0)
 4. € 264,19 € 219,00 -17%
  Ako Paddockpakket
  (1)
 5. € 169,00 € 159,00 -6%
  Ako Hobbyset Hond/kat N700
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Afrastersets voor honden en katten

Honden en katten wil je natuurlijk wel binnen de poort houden, maar hoeven niet zo’n enorme klap te hebben van de draad als een groot dier zoals een koe of een paard. Bij huisdierensets kan je het beste afrasterdraad gebruiken. Honden en katten blijven niet zo snel als paarden met hun achterbeen aan de draad hangen, daardoor is lint of koord niet nodig. En draad valt ook mooi weg in de omgeving, wat wel echt een voordeel is voor het aanzicht in je achtertuin.

In de set kan je alles vinden wat je nodig hebt voor een afrastering. Denk aan een (voor huisdieren) geschikt schrikdraadapparaat, afrasterpaaltjes, een rolletje schrikdraad, een aardpen, ringisolatoren/klemmetjes, aansluitkabels en een waarschuwingsbordje voor mocht je omheining langs openbare ruimte gemaakt zijn.

Tijdelijke paddocks voor paarden

Wanneer je met je paard een dagje weg bent en je wilt je paard wat rust geven dan kan je hem in een tijdelijke paddock zetten. Bij de paardensets kan je onderdelen als een schrikdraadapparaat, lint, palen, isolatoren en paaltjes verwachten. Het ligt er per set bij wat er exact bij zit. Er is in ieder geval goed gedacht aan de handzaamheid van de set zodat je het makkelijk mee kan nemen, zelfs te paard. De paaltjes kunnen bijvoorbeeld gedemonteerd worden, het schrikdraad apparaat is maar een kleintje die op penlites (D maat)werkt in plaats van de normale loggere en zwaardere batterijen welke normaal bij batterijapparaten gebruikt worden. Via meegeleverde spanbandjes kan je de paaltjes ‘stutten’ zodat ze mooi recht en stevig staan. Ga je weer weg dan kan je alle onderdelen uit elkaar halen en makkelijk opbergen in het meegeleverde zakje.

Starterset afrasterapparaat

Soms is het mogelijk om bij je afrasterapparaat naar keuze direct een accu en/of zonnepaneel bij te bestellen. Zo hoef je niet te raden welke erbij zou passen, dat is al voor je gedaan.

Wanneer je voor een afrasterset kiest, dan kies je voor het gemak dat de set al voor je samengesteld is en dus de juiste onderdelen met elkaar gecombineerd zijn. Uitzoekwerk is nauwelijks meer nodig, bestellen maar en aan de slag!

Zit je op de camping en zoek je iets om je hondje op jouw campingplek te kunnen houden? Kijk dan eens naar onze schapennetten. Deze zijn makkelijk op te zetten en aan het einde van de vakantie ook weer makkelijk op te bergen. Het enige wat je eventueel er nog nodig bij zou hebben is een klein schrikdraadapparaatje.