Outlet

Afrastersets

 1. Ako Hobbyset Hond/kat B40
  Sale

  Ako Hobbyset Hond/kat B40

  157,50
  1
 2. Horizont Hobbygard N Set Lint Met Kunststofpalen
  Sale

  Horizont Hobbygard N Set Lint Met Kunststofpalen

  179,99
  0
 3. Ako Hobbyset Hond/kat N700
  Sale

  Ako Hobbyset Hond/kat N700

  152,10
  0
 4. Ako Afrasterapparaat Savanne 3000 Starterset
  Sale

  Ako Afrasterapparaat Savanne 3000 Starterset

  341,10
  0
 5. Patura Paardrijderset
  Sale

  Patura Paardrijderset

  275,18
  0
 6. Ako Paddockpakket
  Sale

  Ako Paddockpakket

  237,77
  1
Aantal per pagina:
20 100

Voor de kleine dieren als de hond of de kat kan men kiezen voor de Ako Hobbyset Hond/kat N700. Deze set kan onder andere gebruikt worden om de hond of kat binnen de tuin te houden. Het kan ook gebruikt worden om ongewenste dieren juist uit de tuin te houden. Deze set bestaat onder andere uit een schrikdraadapparaat, tien glasvezel paaltjes, 30 isolatoren, een waarschuwingsbordje en zes ringisolatoren met houtschroef. Binnen deze set kan men kiezen voor een batterij schrikdraadapparaat en een netstroom schrikdraadapparaat.

Ook zijn er verschillende startersets verkrijgbaar. Een starterset waarvoor men kan kiezen is de Ako Starterset Type A2000 + toebehoren. Deze set bestaat uit een schrikdraadapparaat, een accu, aardpennen en aardkabels. Wanneer men de accu wil beschermen tegen weersomstandigheden, kan gekozen worden voor de Ako Starterset Type AN5500. Deze set wordt geleverd inclusief een accukast welke de accu beschermt.

Heb je liever een schrikdraadapparaat welke werkt op zonnepanelen? Ook dan heeft Agradi verschillende sets verkrijgbaar! Er kan onder andere gekozen worden voor de Ako Set inclusief 25W Zonnepaneel. Door middel van een zonnepaneel verbruikt de accu minder stroom, waardoor het voordeliger is. Wanneer men de accu wil beschermen, kan gekozen worden voor de Ako Set inclusief 41W Zonnepaneel. Deze set bevat een beschermkast voor de accu, waardoor deze langer zal meegaan.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Afrastersets. Voor meer informatie over hoe elektrische afrastering werk, kun je op de pagina Afrastering terecht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Om te testen of je de set goed hebt opgezet, kun je een kijkje nemen bij Afrastertesters!