Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Pluimveenetten

Pluimveenetten koop je online bij Agradi, voordelig en goedkoop!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Ako Poort voor Net 95-125cm
  € 72,99 € 64,99 -11%

  Ako Poort voor Net 95-125cm

  (2)
 2. Ako Pluimveenet Enkele Pen Groen 112cmx50m
  € 108,99 € 104,99 -4%

  Ako Pluimveenet Enkele Pen Groen 112cmx50m

  (3)
 3. Patura Pluimveenet 2 Punt 50m 112cm
  € 153,70

  Patura Pluimveenet 2 Punt 50m 112cm

  (0)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Om het pluimvee los te laten lopen is het verstandig om te gebruik te maken van een pluimveenet. Overige netten hebben vaak te grote gaten, waardoor het pluimvee kan ontsnappen, zoals bij Schapennetten. Deze speciale pluimveenetten hebben kleinere gaten, waardoor het pluimvee binnen de omheining blijft. Neem snel een kijkje in het assortiment van Agradi!

De pluimveenetten welke verkrijgbaar zijn bij Agradi zijn van de merken Ako en Kerbl. Wanneer je op zoek bent naar een ander specifiek merk, neem dan een kijkje in onze Merkenshop! Deze pluimveenetten kunnen tevens ook gebruikt worden voor kleine huisdieren als konijnen. Deze pluimveenetten kun snel geplaatst worden, waardoor ze ook gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Pluimveenetten zijn verkrijgbaar in verschillende lengten. De keuze in deze netten is zeer divers, bijvoorbeeld netten met paaltjes met enkele of dubbele pen en ook zijn er verschillende lengtes verkrijgbaar. Zo zijn er netten van 10 tot 50 meter. Ook kun je kiezen tussen verschillende maten maas. De maaswijdte is de grote van de gaten in het net. Voor pluimvee is dit kleiner, dan bij bijvoorbeeld schapennetten, zodat het pluimvee hier niet door kan ontsnappen. Bepaalde netten hebben onderaan een kleinere maaswijdte dan bovenaan. De meeste netten hebben een hoogte van 112 centimeter, waardoor het grootste gedeelte pluimvee er niet overheen kan vliegen of springen. Dit maakt het de ideale hoogte, omdat jij niet moeilijk hoeft te doen met het verzetten of opruimen van het pluimveenet.

De paaltjes bij deze verschillende netten hebben een enkele pen of een dubbele pen. Een dubbele pen blijft steviger in de grond staan en is dus veiliger. De keuze tussen enkel of dubbel heeft te maken met welk soort pluimvee je hebt en op wat voor grond ze staan. In bepaalde situaties kan een enkele pen meer dan voldoende stevigheid bieden, terwijl in andere situaties er echt gebruik gemaakt moet worden van een dubbele pen om ontsnapping van jouw pluimvee te voorkomen.

Ook het merk Ako heeft pluimveenetten verkrijgbaar in verschillende lengten. Net zo als bij het merk Kerbl, kan hier worden voor netten met een lengte van 25 of 50 meter. Er kan onder andere gekozen worden voor Ako Pluimveenet Enkele Pen. Dit net heeft een hoogte van 112 centimeter en heeft een lengte van 25 of 50 meter. Het wordt geleverd met stabiele, goed zichtbare kunststofpalen.

Wanneer men liever een dubbele pen heeft, kan gekozen worden voor de Ako Pluimveenet dubbele pen. Ook dit net heeft een hoogte van 112 centimeter en een maaswijdte van 5,9 centimeter. Bij het net van 25 meter worden 8 kunststofpalen meegeleverd, bij het net met een lengte van 50 meter worden 15 kunststofpalen meegeleverd.

Ook heeft Ako handige poorten verkrijgbaar in het assortiment. Deze zijn ideaal om eenvoudig en snel een passage te maken in het net. Dit is een praktische deur welke snel op elke punt te bevestigen is aan het pluimveenet. Er kan gekozen worden voor een poort van 108 centimeter of 90 centimeter hoog.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Pluimveenetten. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Ben je nog opzoek naar een goed schrikdraadapparaat voor het pluimveenet? Neem dan een kijkje bij schrikdraadapparaten in assortiment van Agradi!