Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Isolatoren

Isolatoren voor afrastering bestel je online bij Agradi.nl! Isolatoren zijn onmisbaar bij het opzetten van een afrastering. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Ako Isolator Koord Schroef 25 Stuks
€ 11,99€ 11,39-5%

Ako Isolator Koord Schroef 25 Stuks

(31)
Ako Premium Combi-isolator Zwart 25 Stuks
€ 10,99

Ako Premium Combi-isolator Zwart 25 Stuks

(65)
Ako Spijkerisolator 100 Stuks
€ 13,99

Ako Spijkerisolator 100 Stuks

(12)
Agradi's keuze
Ako Klipisolator Maxi Tape Draad
Vanaf€ 9,99

Ako Klipisolator Maxi Tape Draad

(120)
Ako Poortgreep Insulator Vario Black 2 stuks
€ 4,99

Ako Poortgreep Insulator Vario Black 2 stuks

(2)
Ako Lintisolator 40mm 25 Stuks
€ 14,49€ 13,77-5%

Ako Lintisolator 40mm 25 Stuks

(13)
Ako Isolator (IJzer)Draad 10 Stuks
€ 3,79€ 3,60-5%

Ako Isolator (IJzer)Draad 10 Stuks

(7)
Ako Isolator Koord/Draad tot 8mm Zwart
Vanaf€ 3,41-5%

Ako Isolator Koord/Draad tot 8mm Zwart

(46)
Kerbl Hoekrolisolator 25 Stuks
€ 20,99€ 19,94-5%

Kerbl Hoekrolisolator 25 Stuks

(43)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Niet alleen een schrikdraadapparaat is belangrijk, maar ook de geleiders, isolatoren en de aarding van de elektrische afrastering. Het verkeerd plaatsen van de isolatoren of isolatoren van slechte kwaliteit beïnvloeden de kwaliteit van de afrastering. Het gaat onder andere ten koste van de effectiviteit van het schrikdraadsysteem.

Er zijn verschillende soorten isolatoren verkrijgbaar in het assortiment van Agradi. Een van de meest gebruikte isolatoren zijn de ring-isolatoren. Ring-isolatoren kunnen eenvoudig in de afrastering gedraaid worden met behulp van de inschroefhulp. Door de ring kan vervolgens het schrikdraad gehaald worden. Ring-isolatoren hebben een lange levensduur en hebben doorgaans een goede waterafvoer. Men kan onder andere kiezen voor de Ako Ringisolator IJzerkern, Ako Isolator voor IJzeren hoekpaal en de Ako Paalclipisolator. Wanneer men liever voor een kleurtje gaat, kan gekozen worden voor ringisolatoren in de kleuren rood, roze en petrol.

Er kan ook gekozen worden voor afstandsisolatoren. Wanneer de afrastering bestaat uit hout, is de kans groot dat de dieren hieraan gaan knagen. Om een lange levensduur van de afrastering te garanderen, is het verstandig om deze afrastering te beschermen met behulp van een stroomdraadje. Dit kan door middel van afstandsisolatoren. Afstandsisolatoren hebben een lange(re) pin aan de isolator zitten, waardoor deze op enkele centimeters afstand van de afrastering zit. Afstandsisolatoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er kan onder andere gekozen worden voor de Ako Afstandsringisolator en de Ako Afstandsisolator Wit/krul.

Voor schriklint wordt vaak een ander soort isolator aangeraden. Lint is vaak wat breder dan een draadafrastering, waardoor de werking van de isolatoren minder efficiënt kan zijn. Het kan voorkomen dat er vonkoverslag plaatsvindt, hierbij kan energie verloren gaan. Voor schrikkoord of lint heeft Agradi speciale isolatoren in het assortiment verkrijgbaar.

Voor lint zijn er speciale klemmen verkrijgbaar. Deze isolatoren zijn eenvoudig in het gebruik, het lint kan er gemakkelijk tussen geklemd worden. Er kan onder andere gekozen worden voor de Ako Lintklem isolator en de Ako Klipisolator Lint. Wanneer men liever een afstandslintisolator wil gebruiken, kan gekozen worden voor de Ako Afstandslintisolator.

Voor bij de doorgangen zijn er speciale isolatoren verkrijgbaar. Deze isolatoren dienen tevens als doorgang, waaraan de poortgreep vastgemaakt kan worden. Er kan onder andere gekozen worden voor de Ako Poortgreep Isolatorset Profi RVS. Deze set bestaat uit vier isolatoren en vier aansluitplaatjes voor lint en poortgreep bevestiging. Ook kan gekozen worden voor de Kerbl Poortgreep Isolator voor T-Weidepaal. Deze isolator bestaat uit drie bevestigingen voor de poortgreep.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen, zo ook onder de categorie Isolatoren. Voor hoe een afrastering in elkaar steekt, hebben wij een handig schematisch overzicht. Tenslotte kun je voor afrasteringsmaterialen die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Voor het strak spannen van jouw afrastering, hebben wij ook nog handige Draadspanners!