Outlet

Afdekzeilen

 1. Expert Dekkleed Blauw
  Outlet

  Expert Dekkleed Blauw

  19,99
  32

  Op voorraad Voor 23:59 besteld, maandag verzonden

Aantal per pagina:
20 100
Afdekzeilen zijn zeer handige gebruiksvoorwerpen wanneer je iets wilt afdekken of als je iets wilt beschermen. De afdekzeilen kunnen gebruikt worden bij het afdekken van machines maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt wanneer je iets tijdelijk op een grasveld wilt plaatsen, zoals een tent of plateau. Afdekzeilen zorgen ervoor dat alles netjes blijft en zijn zeer veelzijdig in gebruikt.  Verder bespaar je ook veel kracht door een afdekzeil te gebruikten. 

De afdekzeil is gemaakt van enkele materialen. Zo zijn er afdekzeilen gemaakt van plastic. De manier hoe het plastic is gebruikt verschilt per soort. Zo zijn er afdekzeilen die gemaakt zijn doorzichtig plastic, ook zijn er afzeilen gemaakt van stevig plastic wat niet snel kapot gaat. Afdekzeilen zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende maten en kleuren. Verder zijn afdekzeilen vaak voorzien van handige lussen aan de hoeken, waardoor het zeil makkelijk kan worden vast gemaakt. 

De Afdekzeil is verkrijgbaar van diverse merken. Zo verkopen wij afdekzeilen van onder andere de merken Connex en Expert. Deze merken staan bekend om goede kwaliteit waar je niet de hoofdprijs voor betaald. Wanneer je op zoek bent naar een ander merk, kun je een kijkje nemen in onze Merkenshop!

Andere producten die gebruikt kunnen worden wanneer er met een afdekzeil gewerkt moet worden zijn bijvoorbeeld sterk touw om de afdekzeilen mee vast te zetten. Ook verkopen wij divers ander afdekmateriaal, zoals afdekvlies en folie. 

Heb jij de meest ideale afdekzeil gevonden voor je klus en wil je je gereedschap nog verder aanvullen? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan gereedschap. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog sleutels, tangen en afdekzeilen. Op onze handige Sale pagina vind je regelmatig leuke acties en grote kortingen.