Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Lentesale tot 15% korting ! Actievoorwaarden >>

Lentesale tot 15% korting ! Actievoorwaarden >>

Aesculap Scheermachines en Tondeuses

Het Duitse merk Aesculap is zeer bekend in de wereld van het scheren van dieren. De beste tondeuses, scheermachines en messen zijn van dit merk en voor de scherpste prijzen te vinden in de webshop van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Aesculap Accuscheermachine Bonum Paard Blauw
  vanaf € 425,30

  Aesculap Accuscheermachine Bonum Paard Blauw

  (2)
 2. Sale
  Aesculap Olie
  vanaf € 5,90

  Aesculap Olie

  (14)
 3. Aesculap Accutondeuse GT421 Isis
  € 151,50

  Aesculap Accutondeuse GT421 Isis

  (1)
 4. Sale
  Aesculap Econom Bovenmes
  vanaf € 22,70

  Aesculap Econom Bovenmes

  (59)
 5. Aesculap Econom Ondermes
  vanaf € 27,95

  Aesculap Econom Ondermes

  (60)
 6. Sale
  Aesculap Econom Ondermes Schaap
  vanaf € 44,60

  Aesculap Econom Ondermes Schaap

  (0)
 7. Aesculap Accutondeuse GT416 Exacta
  € 157,51

  Aesculap Accutondeuse GT416 Exacta

  (0)
 8. Aesculap Scheerkop SnapOn System
  vanaf € 41,10

  Aesculap Scheerkop SnapOn System

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Aesculap behoort zeker tot de top van dierentondeuses en wordt veel gebruikt door professionele trimmers en scheerders. De producten van Aesculap zijn zeer betrouwbaar en professioneel en door de hoogstaande kwaliteit zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

Aesculap levert al sinds 1912 de beste scheerproducten, in dat jaar werd de eerste elektrische tondeuse geproduceerd. Sindsdien staat het Duitse merk zeer bekende om hun topkwaliteit tondeuses en scheermachines. Het merk zelf bestaat al sinds 1867 en is een vertrouwd merk voor chirurgische instrumenten. In het jaar 2001 werd de productie van scheermachines en tondeuses verplaatst naar de stad Suhl in Duitsland. Hier worden alle tondeuses, scheermachines en toebehoren van het merk geproduceerd. Aesculap is een toonaangevende fabrikant en hun visie is vooral klantgerichtheid, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Scheermachines en tondeuses voor verschillende diersoorten vind je in het assortiment van Aesculap. Daarnaast kun je ook losse scheermessen aanschaffen voor je tondeuse of scheermachine. Op deze manier kun je een mooie set samenstellen met verschillende soorten messen, zodat je voor elke scheerklus een geschikte soort mest hebt. Ook speciale scheerolie om de machine te smeren mag zeker niet ontbreken en deze vind je dus ook in het brede assortiment. Olie is zeer belangrijk om te gebruiken bij de machines, hierdoor wordt de levensduur van de bladen verlengd en is er een maximale kracht in de machine. De scheermachines van Aesculap zijn geschikt voor onder andere paarden en schapen, de tondeuses zijn weer perfect voor het trimmen van honden.

Voor alle producten in de categorie scheren, kun je terecht bij onze Scheermachines en Tondeuses. Tenslotte kun je ook nog een kijkje nemen op de Sale pagina van Agradi, hier vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn. Producten van Aesculap koop je dus bij Agradi voor de laagste prijzen!