• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Aeroxon Vliegenverdelger

 1. Agradi's keuze
  € 2,29 € 1,79 -22%
  Aeroxon Vliegenvanger 4st
  (66)
 2. € 6,50 € 5,85 -10%
  Aeroxon Voedingsmiddelen Mottenval 2 stuks
  (1)
Aantal per pagina:
20 100
Iedereen heeft weleens last van ongedierte en hiervoor heeft Agradi van alles te koop. Je kunt van diverse dieren last hebben. Zo kun je van dazen, wormen, katten, vliegen of wespen last hebben. Voor ieder dier hebben wij een ander bestrijdingsmiddel in ons assortiment. Aeroxon is een van de merken die vliegen en motten bestrijd, maar doen dit al meer dan honderd jaar op een milieuvriendelijke manier. In 1909 ontwikkelde ze de ‘Fly Catcher with pull band’, waardoor de grondslag van het bedrijf werd gelegd. In de jaren die volgden werd de vliegenvanger in grote getalen geproduceerd. Daarmee was Aeroxon tegen het einde van de jaren twintig uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. In de jaren vijftig viel de vraag in elkaar, want chemische ongediertebestrijding domineerde de markt wereldwijd.  

Het merk bleef trouw aan zijn gestelde visie en bleef bezig met de ontwikkeling van insecticiden die zowel milieuvriendelijk als veilig waren om te gebruiken. Het huidige assortiment bestaat uit meer dan dertig producten voor het bestrijden van vliegende en kruipende insecten, waaronder motten. Voorbeelden van deze producten zijn simpele vliegenmeppers en vliegenvangers, maar ook Aeroxon vensterstickers, mottenpapier, mottenvallen en fruitvliegjesvangers. Nieuwe producten worden intern ontwikkeld en getest door onafhankelijke onderzoeksinstellingen. De focus is altijd het veilige en effectieve gebruik van de producten. Talrijke onderscheidingen bewijzen het succes van deze filosofie. In 2016 was Aeroxon opnieuw het toonaangevende merk in de detailhandel in levensmiddelen

Samengevat zijn de producten van Aeroxon veilig en milieuvriendelijk tegen de bestrijding van ongedierte. Ze hebben meer dan honderd jaar ervaring en hebben daarmee effectieve producten ontwikkeld. Alle producten van Aeroxon zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen om ongedierte te bestrijden. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Aeroxon meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan.