• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Aegis Muizen- en Rattenvallen

 1. Agradi's keuze
  Aegis Rattenvoerdoos met Sleutel
  € 16,99 € 14,99 -12%
  Aegis Rattenvoerdoos met Sleutel
  (45)
 2. Agradi's keuze
  Aegis Muizenvoerdoosje met Sleutel
  vanaf € 2,29 -23%
  Aegis Muizenvoerdoosje met Sleutel
  (25)
Aantal per pagina:
20 100

Iedereen heeft weleens last van ongedierte en hiervoor heeft Agradi van alles te koop. Je kunt van diverse dieren last hebben. Zo kun je van dazen, wormen, katten, vliegen of wespen last hebben. Voor ieder dier hebben wij een ander middel in ons assortiment.

Aegis is een van de merken tegen ongedierte. Dit merk gaat voornamelijk in tegen ratten en muizen. Betrouwbaarheid en veiligheid staat voorop bij Aegis. De ratten- en muizenvallen van Aegis biedt een veilige manier van ongedierte tegen gaan. De vallen zijn eenvoudig te gebruiken en door de goede materiaalkeuze hebben ze een lange levensduur. Je kunt ze jaar na jaar gebruiken. Ook hebben de vallen van Aegis goede reinigingsmogelijkheden, waardoor je hygiënisch te werk kan gaan.

De vallen van Aegis kunnen uitstekend gebruikt worden op plaatsen waar geen gif gebruikt mag of kan worden. Rodenticiden zijn namelijk niet nodig. De val is enkel te openen met een bijgeleverd sleutel, waardoor het veilig is om te gebruiken in de buurt kan kinderen en huisdieren. Ook is de val afgeschermd door de behuizing er omheen.

De vallen van Aegis zijn gemaakt uit zeer kwalitatief materiaal. In combinatie met een goed ontwerp is de Aegis trap een goede en betrouwbare val. Het lokaas is eenvoudig aan te brengen in de rattenval en de val is gemakkelijk te activeren. Je kunt het van buitenaf zetten door de kabel uit te trekken. Als de kabel is teruggeschoten, dan is de val afgegaan. De gevangen muis of rat kan niet ontsnappen door het ontwerp en de behuizing.

In het kort heeft Aegis veilige en betrouwbare vallen voor ratten en muizen. Ze zijn veilig voor huisdieren en kinderen, door je ze alleen kunt openen met een sleutel. Alle producten van Aegis zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen om ongedierte tegen te gaan. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Aegis meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan