Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Aegis Muizen- en Rattenvallen

Aegis rattenvallen en muizendozen koop je online bij Agradi. Aegis is een betrouwbaar merk als het gaat om tegengaan van ongedierte. Ze hebben goede vallen om ongedierte tegen te gaan en zijn ideaal om ongewenste ratten en muizen in huis tegen te gaan. Daarnaast zijn ze gewoon veilig voor kinderen en huisdieren. Agradi heeft alle vallen van Aegis online staan. Wij helpen jou graag aan de beste én eenvoudigste oplossingen tegen vervelende ongedierte. Bekijk hieronder het assortiment van Aegis. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Aegis Muizenvoerdoosje met Sleutel
€ 2,92

Aegis Muizenvoerdoosje met Sleutel

(26)
Agradi's keuze
Aegis Rattenvoerdoos met Sleutel
€ 12,50

Aegis Rattenvoerdoos met Sleutel

(48)
Aantal per pagina:
24

Iedereen heeft weleens last van ongedierte en hiervoor heeft Agradi van alles te koop. Je kunt van diverse dieren last hebben. Zo kun je van dazen, wormen, katten, vliegen of wespen last hebben. Voor ieder dier hebben wij een ander middel in ons assortiment.

Aegis is een van de merken tegen ongedierte. Dit merk gaat voornamelijk in tegen ratten en muizen. Betrouwbaarheid en veiligheid staat voorop bij Aegis. De ratten- en muizenvallen van Aegis biedt een veilige manier van ongedierte tegen gaan. De vallen zijn eenvoudig te gebruiken en door de goede materiaalkeuze hebben ze een lange levensduur. Je kunt ze jaar na jaar gebruiken. Ook hebben de vallen van Aegis goede reinigingsmogelijkheden, waardoor je hygiënisch te werk kan gaan.

De vallen van Aegis kunnen uitstekend gebruikt worden op plaatsen waar geen gif gebruikt mag of kan worden. Rodenticiden zijn namelijk niet nodig. De val is enkel te openen met een bijgeleverd sleutel, waardoor het veilig is om te gebruiken in de buurt kan kinderen en huisdieren. Ook is de val afgeschermd door de behuizing er omheen.

De vallen van Aegis zijn gemaakt uit zeer kwalitatief materiaal. In combinatie met een goed ontwerp is de Aegis trap een goede en betrouwbare val. Het lokaas is eenvoudig aan te brengen in de rattenval en de val is gemakkelijk te activeren. Je kunt het van buitenaf zetten door de kabel uit te trekken. Als de kabel is teruggeschoten, dan is de val afgegaan. De gevangen muis of rat kan niet ontsnappen door het ontwerp en de behuizing.

In het kort heeft Aegis veilige en betrouwbare vallen voor ratten en muizen. Ze zijn veilig voor huisdieren en kinderen, door je ze alleen kunt openen met een sleutel. Alle producten van Aegis zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen om ongedierte tegen te gaan. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Aegis meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan