Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Adola Zakmessen en Werkmessen

Adola is een belangrijke speler in de markt op het gebied van staalwaren. Zij hebben een groot assortiment met onder andere messen, scharen en nog veel meer. Daarom koop je de beste producten van Adola voor de laagste prijs in de webshop van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

In onze webshop vindt je veel van de producten in ons Gereedschap en Huisinrichting. Totaal hebben wij bijna 200 producten van Adola in ons assortiment. Bij de gereedschap kom je het merk vooral tegen bij de Messen en bij huisinrichting vind je de meeste producten bij Keukenmessen en Scharen

Adola is een bedrijf dat zich al een paar generaties bezighoudt met staalwaren. Het is opgericht in 1930 in de buurt van Apeldoorn. Daarom vindt je bij ons in de webshop de beste staalwaren van dit merk. Je weet zeker na je aankoop dat je een goed product in huis gehaald hebt. 

Bij ons vindt je verschillende soorten messen in de webshop. In de categorie huisinrichting kom je voornamelijk keukenmessen tegen. Zoals de naam al zegt, gebruik je deze voor in de keuken. Je kan ze gebruiken om bijvoorbeeld aardappels mee te schillen, maar ook om de boontjes te snijden. De keukenmessen kan je voor veel verschillende dingen gebruiken. De meeste handvaten zijn gemaakt van plastic zodat je goed grip hebt. 

Ook staat Adola bekent om haar scharen. Hier heb je ook weer een ruime keuze aan verschillende soorten scharen. Je kan bijvoorbeeld een nagelsschaar kopen om je nagels mee te knippen, maar ook scharen om de haren op je hoofd te knippen. Bij ons vind je een ruim aanbod aan diverse scharen allemaal van Adola. Daarnaast vindt je ook Speciale Tangen in ons assortiment. Deze tangen komen niet zo vaak voor, maar zijn wel heel handig om in huis te hebben. Net als alle andere producten zijn ook de deze producten prima geschikt voor verschillende doeleinden. 

De producten in onze webshop vind je voor de laatste prijzen. Bovendien zijn vele producten van Adola nu ook nog eens in de aanbieding. Je krijgt ze nu voor een nog goedkopere prijs. De kortingen kunnen wel oplopen tot meer dan 30 procent. Daarnaast heeft Agradi ook nog andere producten in de aanbieding. Welke dat zijn, kan je vinden op de Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.