Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Adaptil voor stress situaties bij honden

Adaptil helpt bij de kalmering van (angstige) honden. De symptomen bij stress bij honden kun je vinden in onze Hondengezondheidswijzer ‘Stress bij Honden’. Het is bewezen dat de producten van Adaptil helpen om de tekenen van angst te verminderen. Je kan kiezen uit tabletten, spray, verdamper en nog andere opties. Agradi heeft alle soorten producten van Adaptil online staan in de webshop. Wij helpen jou graag aan de beste supplementen voor je huisdier. Bekijk hieronder het assortiment van Adaptil. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Adaptil Halsband Hond
Vanaf€ 34,99

Adaptil Halsband Hond

(10)
Adaptil Spray 60ml
€ 29,49

Adaptil Spray 60ml

(6)
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheidsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Een van de merken is Adaptil. Dit merk biedt betrouwbare producten aan voor de kalmering van honden in verschillende situaties. Het merk heeft door goed onderzoek een effectief middel kunnen ontwikkelen. De producten van Adaptil bestaan uit een specifiek feromoon, die een zogende teef produceert om de pups te kalmeren en gerust te stellen. De geruststellende eigenschappen van dit feromoon werkt ook bij volwassenhonden. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door Adaptil producten kan dit nog steeds hetzelfde kalmerende effect hebben op volwassen honden in angstige en stressvolle situaties. De producten geven constant een geruststellende boodschap naar je hond.

Adaptil is onderdeel van CEVA. CEVA is een van de belangrijke spelers binnen de gezondheidszorg van dieren. Dit merk gelooft dat er een nieuwe benadering van wereldgezondheid nodig is, een die verder sterkt dan alleen dierengezondheid. CEVA doet veel onderzoek en ontwikkeling binnen de dierengezondheid. Ze hebben verschillende soorten gezondheidsproducten voor gezelschapsdieren, vee en nog meer.

In het kort is Adaptil een betrouwbaar middel om je hond te kalmeren in stress en angstige situaties.

Alle producten van Adaptil zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Adaptil meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.