Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Acederm Wondverzorging

Acederm is een supplement voor het verzorgen van wonden bij runderen, schapen, paarden, honden en katten. Acederm is verkrijgbaar in een wondspray en een wondzalf. Agradi heeft alle soorten producten van Acederm online staan in de webshop. Wij helpen jou graag aan de beste geneesmiddelen voor je (huis)dier. Bekijk hieronder het assortiment van Acederm. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Acederm Care Wondspray 150ml
€ 22,30

Acederm Care Wondspray 150ml

(366)
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheidsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. In onze webshop vind je hoogwaardige producten van verschillende merken.

Voor een mooie genezing van schaaf- en oppervlakkige wonden bij runderen, schapen, paarden, honden en katten heeft Acederm een geschikt geneesmiddel ontwikkelt. Het merk is al jarenlang actief met de ontwikkeling van dit geneesmiddel en heeft al vele mooie reviews mogen ontvangen. Het geneesmiddel komt in twee soorten, een wondspray en wondzalf. De samenstelling van Acederm houdt de wond soepel en bevordert de nieuwvorming van huidweefsel. Ook zorgt het ervoor dat dood weefsel wordt afgestoten. De genezing zal sneller verlopen, waardoor het ontstaan van littekens en littekenweefsel wordt voorkomen.

Hoe werkt Acederm?

De wondzalf en spray bevat allantoïne levertraan en perubalsem als ondersteunende stoffen. Door de combinatie van deze stoffen wordt het vochtgehalte in de hoornlaag verhoogt. De granulatie en de aansluitende epithelisatie van de huid genormaliseerd. In andere woorden de stoffen zorgen ervoor dat de ontsteking wordt geremd en bevordert de nieuwvorming van weefsel.

In het kort is Acederm een van de betrouwbaarste merken voor de wondbehandeling bij runderen, schapen, paarden, honden en katten. Door de samenstelling geneest de wond sneller en zonder littekens.

Alle producten van Acederm zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Acederm meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste gezondheidsproducten voor de allerlaagste prijs.