Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Absorbine

Absorbine koop je online bij Agradi.nl! Absorbine is merk dat is opgericht in 1892. Het merk houdt zich bezig met het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor het paard. Het is product dat al een lange tijd op de markt is, maar deze markt ook heeft veroverd in de tijd. Het merk is ontstaan door een visie van een vrouw met een grote passie voor paarden. In die tijd werden de paarden gebruikt als vervoersmiddel en liepen daarom regelmatig blessures op. Zij heeft producten ontwikkeld die de gezondheid van het paard verbeterd en de pijn konden verlichten. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Absorbine Anti-klit Showsheen 3,8L
€ 81,95€ 64,59-21%

Absorbine Anti-klit Showsheen 3,8L

(7)
Sale
Absorbine Miracle Groom 5 in 1 950ml
€ 29,95€ 24,99-17%

Absorbine Miracle Groom 5 in 1 950ml

(21)
Sale
Absorbine Silver Honey Zalf 57g
€ 42,95€ 35,99-16%

Absorbine Silver Honey Zalf 57g

(0)
Absorbine Shampoo & Conditioner 2-in-1 591ml
€ 19,95€ 18,98-5%

Absorbine Shampoo & Conditioner 2-in-1 591ml

(4)
Aantal per pagina:
24

Absorbine is dus al vanaf 1892 gericht op de verzorging van paarden. Het merk gaat dieper in op de verzorging van paarden dan het ontwikkelen van goede producten. Zij pleiten ook veel voor opleidingen en voorlichtingen voor mensen over hoe paarden het beste gehouden kunnen worden. De gezondheid van het paard komt voorop bij Absorbine.

Na mate de tijd heeft Absorbine haar assortiment flink uitgebreid. In het assortiment zitten producten voor zowel het paard als de ruiter. Als ruiter heb je flink moeten investeren in je rijuitrusting en dit wil je graag zo mooi houden als het kan. Absorbine wil de ruiters daarom helpen om hun rijuitrusting en andere lederwaren te beschermen. Daarom heeft het merk een volledige lijn van innovatieve leer verzorgingsproducten opgezet. Denk hierbij aan leerzeep die leerwaren reinigt er verzorgd waardoor het soepel blijft. Absorbine heeft een formule ontwikkeld waarbij het leer gemakkelijk gereinigd wordt, soepel blijft en een mooie glans geeft, zonder dat het product het leer uitdroogt.

Daarnaast heeft Absorbine een groot en divers assortiment aan verzorgingsproducten voor paarden. Denk aan shampoos, conditioner, anti-klit, hoefolie, hoefdressing, gewichtsgel en vachtlotion. Allemaal producten die speciaal zijn ontwikkeld om de gezondheid van je paard op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Zo hebben ze een uitgebreide lijn voor de verzorging van de hoeven. De bekende hoefolie verbeterde de flexibiliteit van de hoef en houdt de hoef gezond en resistent tegen scheuren. Absorbine heeft naast de bekende hoefolie andere producten ontwikkeld voor de verzorging van de hoef. In het assortiment heeft ze een hoeflotion ontwikkeld die de zool en straal reinigt en de hoef versterkt. Bij slechte hoeven is de hoefdressing een goede uitkomst. Deze natuurlijke dressing bevat alleen plantaardige ingrediënten die de hoefgroei verbeteren en de vochtbalans op peil houden.

Ook vind je veel natuurlijke ingrediënten en producten terug in de shampoos en conditioner. Ze verzorgen de huid van je paard op een gezonde en natuurlijke manier. Er zijn verschillende soorten die bijvoorbeeld de huid verzorgd, maar andere shampoos helpt en beschermd de vacht tegen huidinfecties en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Ten slotte hebben ze verschillende soorten gewichtsgel in het assortiment. Het is te omschrijven als een kalmerende gel van natuurlijke kruiden en oliën dat een effectief middel is bij tijdelijke spierpijn en stijfheid van het paard. Gewichtsgel versnelt het natuurlijke herstelproces bij je paard.

Kortom, Absorbine heeft vele verschillende soorten verzorgingsproducten die jou en je paard op een natuurlijke manier kunnen onderhouden!