Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Absorbine

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Absorbine Liniment Gel Embrocation 340gr
  € 25,95 € 24,65 -5%

  Absorbine Liniment Gel Embrocation 340gr

  (0)
 2. Sale
  Absorbine Liniment Liquid Embrocation
  vanaf € 20,85 -5%

  Absorbine Liniment Liquid Embrocation

  (7)
 3. Sale
  Absorbine Miracle Groom 5 in 1 950ml
  € 26,95 € 24,25 -10%

  Absorbine Miracle Groom 5 in 1 950ml

  (10)
1
Aantal per pagina:
20 100
Absorbine is dus al vanaf 1892 gericht op de verzorging van paarden. Het merk gaat dieper in op de verzorging van paarden dan het ontwikkelen van goede producten. Zij pleiten ook veel voor opleidingen en voorlichtingen voor mensen over hoe paarden het beste gehouden kunnen worden. De gezondheid van het paard komt voorop bij Absorbine. 

Na mate de tijd heeft Absorbine haar assortiment flink uitgebreid. In het assortiment zitten producten voor zowel het paard als de ruiter. Als ruiter heb je flink moeten investeren in je rijuitrusting en dit wil je graag zo mooi houden als het kan. Absorbine wil de ruiters daarom helpen om hun rijuitrusting en andere lederwaren te beschermen. Daarom heeft het merk een volledige lijn van innovatieve leer verzorgingsproducten opgezet. Denk hierbij aan leerzeep die leerwaren reinigt er verzorgd waardoor het soepel blijft. Absorbine heeft een formule ontwikkeld waarbij het leer gemakkelijk gereinigd wordt, soepel blijft en een mooie glans geeft, zonder dat het product het leer uitdroogt. 

Daarnaast heeft Absorbine een groot en divers assortiment aan verzorgingsproducten voor paarden. Denk aan shampoos, conditioner, anti-klit, hoefolie, hoefdressing, gewichtsgel en vachtlotion. Allemaal producten die speciaal zijn ontwikkeld om de gezondheid van je paard op een natuurlijke manier te ondersteunen. 

Zo hebben ze een uitgebreide lijn voor de verzorging van de hoeven. De bekende hoefolie verbeterde de flexibiliteit van de hoef en houdt de hoef gezond en resistent tegen scheuren. Absorbine heeft naast de bekende hoefolie andere producten ontwikkeld voor de verzorging van de hoef. In het assortiment heeft ze een hoeflotion ontwikkeld die de zool en straal reinigt en de hoef versterkt. Bij slechte hoeven is de hoefdressing een goede uitkomst. Deze natuurlijke dressing bevat alleen plantaardige ingrediënten die de hoefgroei verbeteren en de vochtbalans op peil houden.

Ook vind je veel natuurlijke ingrediënten en producten terug in de shampoos en conditioner. Ze verzorgen de huid van je paard op een gezonde en natuurlijke manier. Er zijn verschillende soorten die bijvoorbeeld de huid verzorgd, maar andere shampoos helpt en beschermd de vacht tegen huidinfecties en andere schadelijke invloeden van buitenaf.  

Ten slotte hebben ze verschillende soorten gewichtsgel in het assortiment. Het is te omschrijven als een kalmerende gel van natuurlijke kruiden en oliën dat een effectief middel is bij tijdelijke spierpijn en stijfheid van het paard. Gewichtsgel versnelt het natuurlijke herstelproces bij je paard. 

Kortom, Absorbine heeft vele verschillende soorten verzorgingsproducten die jou en je paard op een natuurlijke manier kunnen onderhouden!