Outlet

A.A.S. Scharen

 1. A.A.S. Schoolschaar Grijs
  Outlet

  A.A.S. Schoolschaar Grijs

  3,59
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

A.A.S. heeft verschillende soorten Scharen in de categorie huisinrichting. Je kan daarbij denken aan scharen om verband te knippen, maar ook aan scharen die op scholen gebruikt worden. Het voordeel aan deze scharen is dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Dat is ook een belangrijk kernmerk van A.A.S. Iedereen kan werken met de scharen, zelfs voor kleuters hebben zij verschillende scharen. 

 Ook heeft A.A.S. veel te bieden op het gebied van schoonheidsartikelen. Zo heeft A.A.S. verschillende pedicuurtangen. Het voordeel van deze tangen is dat je ze voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken. Je koopt hem niet omdat je het maar voor een doel nodig hebt. Je kan hem altijd gebruiken. 

Je kan bij A.A.S. ook goede splinter pincetten kopen. Als je een splinter in je huid hebt, is het belangrijk dat deze er zo snel mogelijk is anders kan het gaan ontsteken. Met de juiste splinter pincetten kan jij dit gemakkelijk voorkomen. Daarmee voorkom je veel gedoe. 

In de webshop van Agradi vind je naast de producten van A.A.S. nog veel meer producten in de categorieen Gereedschap en Huisinrichting. Hierbij vind je nog veel meer producten die je erg veel gebruikt in het dagelijks leven. In combinatie met de producten van A.A.S. heb je een ideale combinatie thuis. 

Bovendien doen veel producten van A.A.S. ook nog eens mee aan onze stickerkorting. Hierbij krijg je hele mooie kortingen en worden je aankopen nog goedkoper dan dat je al gewend bent in de webshop van Agradi. Je krijgt je aankopen dus voor een nog mooiere prijs bij ons. Ook heb je bij ons nog veel meer producten die meedoen aan de stickeractie. Om het voor jouw overzichtelijk te houden hebben wij een speciale Sale pagina. Hier vindt je al onze producten die in de aanbieding zijn. Alles wat je nodig hebt, vindt je bij Agradi.