Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

4Legs Dogzone Hondenstretchers

4Legs Dogzone is een populair merk onder de hondenliefhebbers. Dit merk biedt verschillende hondenproducten aan van hoge kwaliteit. Het populaire product is de honden stretcher. Bij Agradi hebben wij het grootste assortiment van 4Legs Dogzone in onze webshop staan. Wij helpen jou en je hond graag aan goede producten. Bekijk hieronder het assortiment van 4Legs Dogzone.

Categorieën

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
1
Aantal per pagina:
20 100
Agradi heeft een groot assortiment online staan aan gezondheid- en verzorgingsproducten voor verschillende soorten dieren, waaronder honden. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. 

Het merk 4Legs Dogzone specialiseert zich in verzorgingsproducten voor honden. Het merk is al meer dan 25 jaar op de markt. Ze willen het leven van honden (en hondeneigenaren) makkelijker en duurzamer maken. De diverse producten van 4Legs Dogzone zijn vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard.

Voor vele hondeneigenaren een bekend verhaal, een verwaarloosd, stoffig en kapot honden bed. Sommige honden weigeren om in standaard hondenmanden te liggen. Op de grond slapen is vaak slecht voor botten en spieren. Daarom heeft 4Legs Dogzone een speciale hondenstretcher ontwikkeld. Honden liggen hier graag op en 4Legs Dogzone levert producten van hoge kwaliteit. 

Het materiaal van de unieke rechthoekige ligbed voor honden is gemaakt van duurzaam vinyl gecoate polyestergaren. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het altijd vrij is van schimmels, vlooien, mijten en teken. De honden stretcher is ideaal voor binnen- en buitenshuis, plaats training zone, camping, reizen, vakantie en noem het maar op. Het honden bed is eenvoudig te monteren zonder gereedschap in enkele minuten. 

Samengevat maken de producten van 4Legs Dogzone het aangenamer voor hond en baas. Alle producten van 4Legs Dogzone zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl.

Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je hond. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van 4Legs Dogzone meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Salespagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste producten voor de allerlaagste prijs.