Outlet

4CYTE Gewrichtsondersteuning

  1. 4CYTE Paard 700gr

    4CYTE Paard 700gr

    299,99
    0
Aantal per pagina:
20 100
4CYTE heeft een groot assortiment online staan aan gezondheid- en verzorgingsproducten voor verschillende soorten dieren. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd. 

Het merk 4CYTE ontwikkeld aanvullend diervoeder die de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten bij honden, katten en paarden moet ondersteunen. 4CYTE bevat Epiitalis dat actief de aanmaak en instandhouding van kraakbeencellen stimuleert en een goede smering van het gewricht bevordert. Epiitalis is een wereldwijd gepatenteerd plantaardig olie-extract dat bewezen zeer effectief is. Ook kan 4CYTE helpen bij het verlichten van artitische symptomen bij honden, katten en paarden. 

Wat doet 4CYTE in het kort? Het verbetert de conditie van de gewrichten en bewegingsvrijheid. Daarboven op verhoogt het de belastbaarheid van de gewrichten, waardoor spieren weer kunnen aansterken. Het is bewezen dat het de warmte en zwelling van de gewrichten aanzienlijk verminderd. Het dier is door deze voordelen van 4CYTE beter bereid om te lopen en te spelen. 

Het all-in-one product van 4CYTE voor paarden wordt vooral gebruikt bij sportpaarden, oude paarden, om gewrichten in goede conditie te houden en pre- en postoperatief. Het all-in-one product voor honden en katten wordt voor dezelfde redenen gebruikt. Het wordt ook veel gebruikt bij werkhonden en jonge honden ter ondersteuning van een vroegtijdige behandeling van gewrichtsontstekingen en kraakbeenafbraak. 

Samengevat hebben de producten van 4CYTE allerlei gezondheidsvoordelen voor flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten bij honden, katten en paarden.  

Alle producten van 4CYTE zijn verkrijgbaar bij Agradi. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je huisdier. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van 4CYTE meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de betrouwbaarste producten voor de allerlaagste prijs.