Outlet

3M

  1. 3M Halfmasker 3M S6000 Grijs
    Voucher

    3M Halfmasker 3M S6000 Grijs

    27,53
    0
Aantal per pagina:
20 100

3M is een grote speler op het gebied van kleding. De kleding in de webshop van Agradi heeft een groot assortiment. Daarom dat 3M zich richt op bepaalde kledingsoorten. Zo hebben zij onder andere gehoorbeschermers, mondkapjes en veiligheidsbrillen. Ook heeft 3M nog een aantal producten in de groep Gereedschap. Dit zijn bijvoorbeeld beschermmiddelen voor tijdens het lassen. 

Voor mondkapjes kan je kiezen uit verschillende soorten. Zo vind je vouwbare mondkapjes maar ook mondkapjes die lijken op een masker. Wat alle 3M mondkapjes met elkaar gemeen hebben is dat zij jouw willen beschermen tegen stof. De veiligheidsbrillen van 3M kan je gebruiken voor verschillende doelen. De ene veiligheidbril beschermt je vooral tegen splinters terwijl de ander juist bescherming biedt tegen stofdeeltjes en brokstukken. Deze verschillende 3M mondkapjes kan je allemaal vinden in de webshop van Agradi. Bij onze gereedschap vindt je verschillende brillen die voorkomen dat je last krijgt van de vonken tijdens het lassen. Dat is erg fijn natuurlijk anders krijg je straks nog last van je ogen. 3M voorkomt schade aan je ogen. 

Bij de kleding en gereedschap vindt je nog veel meer handige producten. Zo heeft Agradi heel veel kleding die je beschermt tijdens het klussen. Hiermee wordt voorkomen dat je je eigen kleding straks weg kan gooien. Dat is natuurlijk zonde. Daarom dat Agradi een prima keuze voor jouw heeft samengesteld. 

In de webshop van Agradi krijg je nu ook nog hele leuke kortingen op veel producten van 3M. Daarmee worden de producten van 3M nog veel goedkoper dan dat je al gewend bent van ze. In de webshop van Agradi koop je de beste 3M producten voor de scherpste prijs. Ook zijn er nog veel meer andere producten in de aanbieding bij Agradi. Welke producten dat zijn, vindt je bij Sale pagina. Alle producten van 3M, vindt je bij Agradi.