Het geheim van de roofvisprofessional is nu volledig voorgemonteerd verkrijgbaar De Forel-Spin-Casting-Systemen zijn authentieke...
vergroot
Paladin Forelsysteem Drop Shot Ghost
Klik op onderstaande foto('s) voor details

Paladin Forelsysteem Drop Shot Ghost

Artikelnr: A1103313
Verwachte levertijd: Direct leverbaar
Nu 25% korting
Van 6,49
Voor 489

Paladin Forelsysteem Drop Shot Ghost productomschrijving

Het geheim van de roofvisprofessional is nu volledig voorgemonteerd verkrijgbaar De Forel-Spin-Casting-Systemen zijn authentieke kopieen van het meest succesvolle kunstaas die specialisten in Amerika en Europa gebruiken. Kleine prooivisjes komen in onze wateren veelvuldig voor en zijn voor roofvissen het meest eenvoudig te vangen. Met de Spin-Casting-Systemen wordt hetzelfde aasgedrag nagebootst en laat (mini) lokaas zich zeer doelgericht en over grote afstanden nauwkeurig aanbieden. Door deze techniek wordt de vluchtafstand van vissen makkelijk overbrugt en deze bijten zonder wantrouwen in een voor hen gebruikelijke prooivis. Een uitgebreid programma van verschillende kunstaas systemen vervult alle wensen, zodat niets succesvol vissen in de weg staat.
Het glaslichaam laat dit kleine drop shot aas ongelooflijk ver vliegen. Het Ghost glaslichaam zorgt voor een bijzonder prikkelende beweging van het aas en is zelf onzichtbaar. Ideaal voor het vangen van forel en baars.

Paladin Forelsysteem Drop Shot Ghost review

Voor dit product zijn nog geen recensies geplaatst...